|
Příspěvky uživatele - 246.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 16.9.2017 Přiznám se, že jsem to zkonil, namíchal jsem to dohromady s vaším předchozím příspěvkem. Mohu vás trochu uklidnit, tím co jsem dělal já, když jsem si koupil velmi zaneřáděný pozemek. Na zeleno jsem vysel svazenku a nečekal, na to, že bude něco pro... celý příspěvek > |  | Kultivátor, 28.6.2015 Podávejte v první řadě pravdivé informace. Svým psaním, okopírovaným popisem, jsem vám chtěl naznačit, že jste neměl pravdu, že kolečka neslouží v žádném případě k regulaci hloubky kypření, ale pouze k pojezdu. Netřeba to dále rozmazávat. |  |
|  | Začínám s Bramborami, 14.5.2015 Když to bude dělat motykou, tak to proorávka asi nebude. Tam odkud jsem se této operaci říká nakopčení. Co je Martínkova plečka zakladatel nebude vědět, neví to ani prodavač v obchodě, kde se toto zboží nalézá. V těžké půdě je vhodnější motyka. |  | Vari - nádrž, 7.5.2014 Kolikrát vám praskla?, když píšete, že často praskala. Znám dvě licenční Terry, jedna zakoupena v roce1977 - jedna prasklina, ta druhá je ještě starší, má jezedackospartánský odchov - žádná prasklina. Já mám varika cca od roku1990 s plastovou nádrží... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|