Příspěvky uživatele - 205.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň Symphonie, 6.9.2017
Chcel by som len upozornit, ze Symphonie bezne dozrieva zhruba 7-10 dni pred Cresthavenom. Mozno je to v Pardubiciach inak, napr aj kvoli nedostatocnej prebierke ako pisal p. Petr. Pri Trnave ale plati (aj tento rok) zauzivane Symphonie 20 dni po RH,... celý příspěvek >
Kniha - rezy stromov, 4.9.2017
Bohuzial som ju kedysi zdedil, takze mozem hodnotit. Je to akoby to pisal Micurin a Lysenko v dobe ked genetika bola burzoazna paveda. Tym rozhodne nechcem nechcem zatracovat stare knihy, mnohokrat sa v nich najdu uzasne postrehy starych praktikov.... celý příspěvek >
Kazdy ovocny druh ma svoje specifika - napr u visni vyholovanie vetiev. Navyse, aby toho nebolo malo, znacne sa charakterom rastu lisia aj jednotlive odrody jedneho druhu, co treba zohladnit pri reze. Ako Ste si isto vsimli, velka cast videi od p.... celý příspěvek >
Tie druhé dve sú ako-tak použiteľné, ale sú veľmi strohé, mnoho podstatných praktických detailov zamlčaných, silne obsentuje dôraz na to prečo sa niečo robí. Čo možno súvisí aj s tým, že ovocinárstvo nie je matematika a v knihe nejde dostatočne dobre... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 30.8.2017
Stanley u nas uz davno dozrela, posledne plody opadaju najneskor zaciatkom buduceho tyzdna. Trnavsko 145 mnm.
Farely - Farbaly - Farhial, 30.8.2017
Môj subjektívny dojem zo spomínaných európskych a ázijských hrušiek je, že sú chuťovo diametrálne odlišné - ázijské sú skôr akési hrušňojablko s (často) rumovou príchuťou. Kým európske hrušky mám rád, ázijské mi nechutia. V tom je diametrálnosť. Dalo... celý příspěvek >
Lipnická nebo kryštálový cukor?, 23.8.2017
Aj tak Vam dakujem za informaciu.
Myslel som, ze ten Vami spomenuty screening znamenal laboratorne testy na pritomnost viroz v nejakom specializovanom ustave, preto som sa pytal kde Ste to testoval. Ci nahodou to niekde nerobia za rozumny peniaz. Ci ako mam tomu screeningu rozumiet?
Mozem sa spytat - u koho to testujete (screenujete)? Ja som si chcel dat otestovat jednu cerstvo zakupenu broskynu, ale cena okolo 60 euro v slovenskom UKSUPe ma odradila. Otazka povodu zavirenia je podla mna dost problematicka. Nie som odbornik, ale... celý příspěvek >
Farely - Farbaly - Farhial, 22.8.2017
Ci sa fotka zobrazi nalezato alebo nastojato (landscape/portrait) zavisi od toho, ako co Ste ju ulozili. Toto forum je v tom nevinne. Fotky lahko otocite v takmer kazdom prehliadaci fotiek alebo kazdom grafickom editore, ktory mate nainstalovany na... celý příspěvek >
Vosy - jak na ně?, 22.8.2017
Aj som si myslel, ze problem je v doprave. Navyse nasledne colne konanie a pod... Mohli by Ste prosim upresnit od akeho mnozstva su v tej firme ochotni s Vami jednat a ake zhruba boli ceny bez dopravy v hrivnach? Mam znameho z Ukrajiny, tak mozno by... celý příspěvek >
Vosy - jak na ně?, 22.8.2017
A nestane sa Vam, ze nakusnu bobulky, ktore sa dotykaju sietky? Vrecka mam od Vas a minuly rok to bol na niektorych odrodach (napr. Nero) dost velky problem. Tento rok som si dal pozor, aby vrecka boli co najviac nacechrane a co najmenej sa dotykali... celý příspěvek >
Benedicte, 21.8.2017
Benedicte aj zavarate, alebo ich mate len na priamy konzum?
Letní jablka dozrávají, 13.7.2017
U mna v priebehu tyzdna opadli uz aj posledne plody Julie. Opat sa potvrdilo, ze tato odroda nepatri do teplych krajov okolo Trnavy. Prakticky okamzite opada este so zelenou duzinou a v poslednych rokoch trpi aj horkou pehovitostou. Chut opat nemozno... celý příspěvek >
Hubená pažitka, 12.7.2017
ja mam asi 1,5m pruh pazitky, na jednom kraji ide kvapkova hadica ktorou zavlazujem rajciny a uhorky, takze je tam stale vlhko. Aj ten zbytok polievam a to vydatne krhlou, ale len 1x za tyzden. Evidentne to ale nestaci. Cast pri kvapkovacej hadici ma... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika