Příspěvky uživatele - 205.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podzimní termín výsadby broskvoní, 10.4.2017
Jj. To bude jedna varka, aj ja som mal povod Grecko. Tak som sa potesil, ked mi napisali, ze je to v kombinacii s GF677. A aby som rozlozil naklady na postovne, tak som dokupil aj Admiral a Abate fetel, co by som inak nerobil. Asi mi nezostane nic... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 10.4.2017
O'Henry je definitvne odpisana, ale to bola vlastne uz pri dodani. Dufal som, ze aspon z nejakeho spiaceho pucika nejakym zazrakom obrazi, ale nevidim ziaden naznak zivota, skor postupneho usychania. Idem reklamovat. Teda hned po dodani som im... celý příspěvek >
Rozkvétání 2017 M+B, 10.4.2017
Hoci u nas bolo tych -25 (podobne ako u p. Hlavateho ale len par dni), z marhul a broskyn to odniesla jedine Royal Glory. Na pohlad som mal pri reze dojem, ze vyhony do vysky cca 1,5 m su mierne poskodene mrazom aj v dreve. Kvetov ma teda poredsie... celý příspěvek >
Konferencia, 10.4.2017
Zaujimave, ze Konferencia na duli je taky relativne velky strom. Vsade som sa docital, ze rastie slabo, preto som si predstavoval, ze jedinym vhodnym podpnikom pre strom podobnych rozmerov je hruska plana. Este k tomu opeleniu - okrem vciel... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 9.4.2017
-17 st je sice tuhy mraz, ale my sme mali myslim -25. Nezda sa to velky rozdiel, ale podla mna je prave na tej rozhodujucej hranici. Predsalen Cesko (nie Morava) ma vyraznejsi vplyv Atl. oceanu, kym Slovensko je uz kontinentalne podnebie. Verim tomu,... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.4.2017
Tiez si myslim, ze na hodnotenie poskodenia m. laxa ja priskoro, az o 2-4 tyzdne sa ukaze pravy stav. Ja som tento rok pouzil thiovit 60g + Alginure 60 ml/10l minulu sobotu 1.4. Chcel som vediet, ci sira v koloidnej forme bude mat nejaky prebierkovy... celý příspěvek >
Hrušeň Abate fetel, 9.4.2017
Nie som sice p. Hlavaty, ale ak Vam to pomoze: Tuto jar som kupoval Abate Fetel z Kohaplantu, podpnik dula BA-29, povod Srbsko. Z danej zasielky asi jediny stromcek, ktory ako tak splnal moje predstavy o tom, ako ma vyzerat vysadbovy material I.... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 9.4.2017
Vsetky broskyne boli samozrejme zodpovedajuco zrezane.  Ta jesenna ale az na jar, proti vyschnutiu ju chranila netkanka. Kedze na tychto mladych stromcekoch chcem podporit rast, tak so ich rezal hned ako na to boli vhodne teplotne podmienky - tu... celý příspěvek >
Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 5.4.2017
Ano, presne to chcem tvrdit. Zmrstovacia folia totiz presne dolahne na koru, kym peciaci papier nie je taky elasticky. Kmienik nie je dokonaly valec, preto mierne nerovnosti sposobia, ze je tam velmi tenka medzera medzi papierom a kmienikom, ktora... celý příspěvek >
Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 4.4.2017
tou zrmstovackou sa chemstop casom prezerie az na kmen, navyse pod nou kora nedycha. Jednu sezonu som tak mal a radsej uz pouzivam peciaci voskovy papier. Spravim pasik, omotam okolo kmienika, na oboch koncoch uz mam pripravenu na kmieniku omotanu... celý příspěvek >
Enterprise, 30.3.2017
Asi budete musiet pockat az do dalsieho roku. Na vrublovanie treba odoberat material ovela skor. Navyse predpokladam, ze vacsina uz ma stromy prestrihane.
Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 29.3.2017
No nepovedal by som, ze moc nestoji. 1l stoji min okolo 4 eur, pri 5%-nej koncentracii sa pouzije 500ml na 10l, takze 2eura, cim sa u mna radi skor k drazsim postrekom.
Jablone na skladovanie - doporucene odrody, 29.3.2017
Podla mna je zakladny problem, ze zadavatel silou mocou chce vyuzit stare vedenie z casov, ked tam mal vinic. Podla mna je to nedobry napad - jednak kvoli tomu, ze jablone potrebuju ine rozstupy ale hlavne kvoli tomu, ze zadavatel chce mat extenzivny... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 28.3.2017
Aby nebolo smutno aj priaznivcom organickej vyroby - nedavno som natrafil na vysledky vyskumu od p. Psotu, kde porovnava klasicke fungicidy z ekologickeho polnohospodarstva na ucely osetrenie voci m. laxa - koloidna sira, polysulfidicka sira,... celý příspěvek >
Halehaven, 24.3.2017
To bude asi spolocny znak vsetkych zaiger broskyn - nizka mrazuodolnost nielen v kvete ale nie najlepsia aj v dreve. Royal Glory ako jedina u mna (Trnava) tiez vykazuje vyraznejsie preriedene kvetne pupene v spodnej casti stromu (4m vreteno). Strom... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika