Příspěvky uživatele - 225.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 12.9.2017
To sú české také zložité názvy? A máte aspoň niektoré doma, chcem sa spýtať na rez či terminál môže mať aj viac akože terminálov aby sa eliminovala výška stromu..
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 12.9.2017
Ved ja to myslím pozitívne že sú koumáci.Ale konečne z vás vypadol celý zoznam kvalitných odrôd a ktorý je skôr Rubín alebo Rubinola myslím dozrievanie.
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 12.9.2017
Pri Stupave vymrzlo skoro všetko, v apríli napadol sneh, nie sú orechy, len pár sliviek na Hanite mám a ontário zarodilo, hrušky tiež nevymrzli, mladý ostrihaný vinič vyhynul, je to bieda a počas leta mi odišli 4 jablone M9 už nikdy viac M9... celý příspěvek >
Postrek paradajky voči plesni, 21.6.2015
mne uz dierkovateli spodne listy, tak som striekal dithanom, co som mal este z minulej sezony, pred dvoma týzdnami. Tento tyzden dost prsalo, malo by sa ustalit pocasie uz, tak dalsi postrek dam asi s championom, este neviem ci zajtra, alebo az ked... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika