Příspěvky uživatele - 226.191

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prunus tenella (mandloň nízká), 10.9.2017 Obsahuje fotku
Pro zajímavost. Tento keř roste většinou asi jako trnka- do 3 metrů na výšku i na šířku, a odnožuje. Občas se ale může stát že z ní vyroste strom. Takový exemplář hlošiny stříbrné se nachází v parku v Havířově.
Plané růže - kde je koupit?, 10.9.2017
Prosím o radu. Dají se všechny zde jmenované druhy růží očkovat na růži šípkovou? Nejsou některé druhy příliš odlišné? Děkuji za odpověď.
Apios americana, 10.9.2017
Zdravím, moc prosím o vaše zkušenosti s pěstováním. Slyšel jsem že v prvních letech není moc vitální. Mockrát děkuji za odpověď
Symbivit, 9.9.2017 Obsahuje fotku
Nevidím důvod proč byto nemělo mít ůčinek, když k tomu je většina rostlin přispůsobena. Je ale pravda že jsem to nikdy nezkoušel.
Prunus tenella (mandloň nízká), 9.9.2017
Doporučuji hlošinu stříbrnou. Sice také odnožuje, ale to je pro mě velké +. Dokáže zpevnit suchý příkrý sráz, udělá z něho pěknou stříbrnou stěnu a v době květu krásně provoní celou zahradu. Má jedlé plody.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika