|
Příspěvky uživatele - 208.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez nestartuje, 29.5.2018 Dobrý den, již 7 let mám křovinořez Variolux, zcela bez problémů. Včera jsem sekal trávu, vypnul motor cca na 15 minut a ten potom již nenastartoval. Svíčka je mokrá, jiskru hází (i když se mi zdá slabá), palivo je v pořádku, tlačítko v poloze Start,... celý příspěvek > |  | Hniloba kaktusu, 5.9.2017 Moc děkuji za odpověď paní Lído.
Jana |  |
|  | Hniloba kaktusu, 5.9.2017  Ještě další obrázek kaktusu |  | Hniloba kaktusu, 5.9.2017  Dobrý den, mám doma kaktus 3 roky, pořád na stejném místě, takže ani neroste. Nevím ani druh kaktusu, nemá trny, takže kdyby někdo věděl o jaký druh se jedná, budu moc ráda... Hlavní problém ale je, že mi začal ze spodu tmavnout (uhnívat), na dotek... celý příspěvek > |  |
|
|
|