Příspěvky uživatele - 232.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borovicové jehličí jako hnojivo, 5.4.2013
Jehličí z borovice dávám pod rododendrony, tůje, cypříšky, k hortenziím, borůvkám, magnolii a bobkovišni. Okolo okrasných keřů kde mám mulčovací kůrů je také přidávám. S posekanou trávou ktérou mulčuji záhony a ovocné stromy se dostane jen drobek do... celý příspěvek >
Treba planty rajcin uz presadzat, nevadi drobna muska?, 5.4.2013
Já bych je také nepřesazovala. V těch průhledných kelímcích je vidět, že nejsou ještě ani zakořeněné. Já mám rajčata také asi tak malé jako vy v těch neprůhledných kelímcích a pikýrovat je budu až budou mít asi dva pravé lístky. Myslím že to budu... celý příspěvek >
Květiny do vázy, 21.2.2013
Poraďte mi nějaké letničky, které vydrží ve váze. Mohou to být i trvalky. Cinie, třepatky a afrikány pěstuji. Děkuji za typy. Bohuna
Papriky - klíčivost semen, 19.2.2013
Paní Michaelo ještě chvíli vydržte. Já jsem je sela 9..2. a včera večer se mi začaly pomalu klubat.  Včera jich bylo asi 5. Mám je normálně zaseté v substrátu v malých sadbovačích v plastovém skleníčku co prodávají. Hlavně aby vám nezaschla... celý příspěvek >
Orchidej stávkuje už rok, 15.2.2013
Já je mám na parapetu také na severní straně. Ale né přímo nad topením, ale na druhé straně parapetu. Teplota asi 21 - 22 stupňů, bydlím též v paneláku. Každá orchidej má dvě misky. V malé misce je průhledný květináč s orch. a to celé je ve větší... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika