|
Příspěvky uživatele - 176.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloň pro okrasu na zimu, 23.8.2017 Ano! Jablka z fridexu by byla nejlepší. :) Sklízení v listopadu je moc brzy, představoval jsem si tak půlku až konec ledna.
Pamatuju si, že takové jabloně měli kdesi ve Vrchlabí. Na stromech nezbylo mnoho jablek, ale byl březen a stále... celý příspěvek > |  | Jabloň pro okrasu na zimu, 23.8.2017 Dobrý den,
rád bych se zeptal zda existuje jabloň, nejlépe vysokokmen, na které se udrží jablka až do zimy (včetně). Rád bych ji zasadil před dům a měl ji více jako okrasný strom nežli k jídlu.
Viděl jsem fotky na internetu, kde některé... celý příspěvek > |  |
|  | Borovice cerna - usycha nebo prirozeny podzimni opad jehlici, 1.10.2013 Takze dobra zprava, ochranni lesni sluzba hodila jehlici pod mikroskop a nic se nenaslo, takze slo o plany poplach |  | Trávník a Ořešák, 20.11.2006 neco malo bych dodal: zdedil jsem chatu s travnikem i 3 oresaky a podobny problem jsem resil. jeden z nich jsme velice velmi orezali, ale travniku to nepomohlo, akorat se tam rozsirily nejake byliny, ktere neznam :)
takze to s tou vodou je jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|