|
Fotogalerie zahradních jezírek, 27.10.2010 jaký objem má to vaše jezírko a jakou hloubku děkuju |
 |
Řasy v jezírku (vláknité) - prevence, 27.10.2010 doporučuji funguje dělají se i menší balení jmenuje se to alge away |
 |
|
 |
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 27.10.2010  náhodoupřes léto průzračná voda |
 |
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 26.10.2010  a co jednoho jesetera do takového jezírka co myslíte |
 |
Deformácia jazierka, 26.10.2010 stou deformací nevím ale asi ten tlak vody co tlačí na fólii by byl většínež okolní voda |
 |
Fotogalerie zahradních jezírek, 24.10.2010  tak to je ukázka našeho letošního jezírka ještě je co dodělávat :D |
 |
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 24.10.2010 Dobrý den potřeboval bych poradit jaké rybky do 3000l. díky |
 |
Co s letníma švestkama?, 11.8.2010 Dobrý den. Asi to bude tou odrůdou.Pamatuji na pálenku z tzv.špendlíků a ta byla skvělá, jak chuť tak aroma. Bohužel špendíkům se na Moravě nedaří a je to velká škoda. Jan |
 |
Co s letníma švestkama?, 10.8.2010 Nedělám s tím vlastně nic.Používám pouze čisté plastové nádoby a kvas si hlídám a ke konci měřím.Pouze jednou jsem přidal cukr(2kg na100l)rozpuštěný ve vodě. Domnívám se, že na rozkvašení neni nutno nic přidávat rozjede se to velmi rychle. Bečky... celý příspěvek > |
 |
Co s letníma švestkama?, 10.8.2010 Zdravím.Právě jsem obral asi 200kg letních švestek a nevím co s nima. Vypadájí jako durancie, ale jdou od kostky. Slivovice z nich je dost mizerná. Zkoušel jsem to s cukrem i bez cukru a kvas jsem si vždycky pohlídal. Dělám něco špatně, nebo to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Borax proti hnilobě, 12.2.2010 Zdravím.Někde jsem slyšel že proti hnilobě plodin je dobrý borax rozhozený jako hnojivo. Může někdo poradit? Jan |
 |
Moruše, 18.1.2010 no tak zahrada, celkem velká, selská, samé trnky, jabloně, hrušně, tak bych to chtěl trošku zpestřit, jinak díky za ten tip z ostrohu, na jaro si udělám výlet :) |
 |
Moruše, 17.1.2010 jsem ze zlínska, tady v okolí byly 3, ale všechyn jsou pokácené a nikde jinde v okolí jsem je neviděl, takže na jaro zkusím obejít zahradnictví, jako děcka jsme to jedli jak diví a pak sme byli celí modří :D, co to vyžaduje? vím že rostly v mezi,... celý příspěvek > |
 |
Moruše, 17.1.2010 dobrý den,
dají se někde sehnat stromky moruší? bílé a tmavé, tady v okolí už žádné nerostou:(, kdy je dobré je shánět a sadit? |
 |
japonské javory- poškození mrazem, 12.5.2007 Dobrý den. Mám dvánactiletý japonský javor. Bohužel přišel mráz a mladé, jarní, rozvité lístky zcela sežehnul. Opuknou větvičky znovu, nebo zůstane strom bez listů. Děkuji za odpověď. |
 |