Příspěvky uživatele - 248.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotogalerie zahradních jezírek, 27.10.2010
jaký objem má to vaše jezírko a jakou hloubku děkuju
Řasy v jezírku (vláknité) - prevence, 27.10.2010
doporučuji funguje dělají se i menší balení jmenuje se to alge away
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 27.10.2010 Obsahuje fotku
náhodoupřes léto průzračná voda
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 26.10.2010 Obsahuje fotku
a co jednoho jesetera do takového jezírka co myslíte
Deformácia jazierka, 26.10.2010
stou deformací nevím ale asi ten tlak vody co tlačí na fólii by byl většínež okolní voda
Fotogalerie zahradních jezírek, 24.10.2010 Obsahuje fotku
tak to je ukázka našeho letošního jezírka ještě je co dodělávat :D
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 24.10.2010
Dobrý den potřeboval bych poradit jaké rybky do 3000l. díky
Co s letníma švestkama?, 11.8.2010
Dobrý den. Asi to bude tou odrůdou.Pamatuji na pálenku z tzv.špendlíků a ta byla skvělá, jak chuť tak aroma. Bohužel špendíkům se na Moravě nedaří a je to velká škoda.  Jan           
Co s letníma švestkama?, 10.8.2010
Nedělám s tím vlastně nic.Používám pouze čisté plastové nádoby a kvas si hlídám a ke konci měřím.Pouze jednou jsem přidal cukr(2kg na100l)rozpuštěný ve vodě. Domnívám se, že na rozkvašení neni nutno nic přidávat rozjede se to velmi rychle. Bečky... celý příspěvek >
Co s letníma švestkama?, 10.8.2010
Zdravím.Právě jsem obral asi 200kg letních švestek a nevím co s nima. Vypadájí jako durancie, ale jdou od kostky. Slivovice z nich je dost mizerná. Zkoušel jsem to s cukrem i bez cukru a kvas jsem si vždycky pohlídal. Dělám něco špatně, nebo to... celý příspěvek >
Borax proti hnilobě, 12.2.2010
Zdravím.Někde jsem slyšel že proti hnilobě plodin je dobrý borax rozhozený jako hnojivo. Může někdo poradit? Jan
Moruše, 18.1.2010
no tak zahrada, celkem velká, selská, samé trnky, jabloně, hrušně, tak bych to chtěl trošku zpestřit, jinak díky za ten tip z ostrohu, na jaro si udělám výlet :)
Moruše, 17.1.2010
jsem ze zlínska, tady v okolí byly 3, ale všechyn jsou pokácené a nikde jinde v okolí jsem je neviděl, takže na jaro zkusím obejít zahradnictví, jako děcka jsme to jedli jak diví a pak sme byli celí modří :D, co to vyžaduje? vím že rostly v mezi,... celý příspěvek >
Moruše, 17.1.2010
dobrý den, dají se někde sehnat stromky moruší? bílé a tmavé, tady v okolí už žádné nerostou:(, kdy je dobré je shánět a sadit?
japonské javory- poškození mrazem, 12.5.2007
Dobrý den. Mám dvánactiletý japonský javor. Bohužel přišel mráz a mladé, jarní, rozvité lístky zcela sežehnul. Opuknou větvičky znovu, nebo zůstane strom bez listů. Děkuji za odpověď.
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika