Příspěvky uživatele - 248.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 31.7.2011
v jezírku mám i kořenovku
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 30.7.2011
Tak filtr sem už dokončil objem:  25 L objem jezírka: 2500 - 3000L čerpadlo: max výtlak 2,2m max dopravní množství 2200L/h pak přidám fotky filtru ale musím nechat zaschnout silikon a filtr dát na své místo kam patří všem vám děkuju za rady... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 30.7.2011 Obsahuje fotku
Dorbý den mám poslední otázku čím mám zalepit šroubení?? silikonem?? tavnou pisltolí?? něčím jiným??
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 28.7.2011
Tak díval sem se na aktivní uhlí a vyšlo by mě to na nějakých 300 korun což není moc takže až něco budu objednávat tak to veznu co kdyby se něco stalo ale jinak tam dám zbytek zeolitu co mám doma ten tam bude akorát jinak děkuju za názor. MArtin
Tak už sem dodělal filtrační medium a dolepil přepážky už senom stačí zajet do obchodu a koupit šroubení a vyvrtat díry na něj jinak filtrační medium je takto 1. rastové pytle nebo jak tomu říkáte 2. hrubý bioakvacit nastříhaný v rastovém pytly 3.... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 28.7.2011 Obsahuje fotku
DObrý den potřeboval bych poradit moc se v tom nevyznám a žádné označení na tom není poraďte co je to za velikosti bioakvacitů??
Vršky od PET lahví mi doporučil kamarád že je to vynikající místo pro bakterie že se zachytí v šrubování na okrajích atd. tak nevím kam je dám už asi vím jak to bude 1 komora pytle 2 komora hrubý bioakvacit nastříhaný v pytly 3komorahoubičky na... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 27.7.2011
Pěkné a co budete dávat za média?? Martin
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 27.7.2011 Obsahuje fotku
Tak už sem skoro u konce s detaily a ted zvažuji vaše komentáře a ted v tom mám guláš   nevím kam co dát jaké filtrační medium kam dát jeden říká tam druhý říká to tam nedávej. Tak nakonec mám toto filtrační medium :vršky od PET lahví... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 27.7.2011 Obsahuje fotku
Tak jsem z brigády doma a rozhodl sem se že filtrační medium bude takové jaké je na obrázku jenom do komory kde měla být síťka tak tam dám hrubý bioakvacit v celku aby přefiltroval hrubé nečistoty pak následují vršky od PET lahví pak sem doma našel... celý příspěvek >
Co je lepší pro moji konstrukci filtru do 1 z komor budu dávat bioakvacit co je lepší nastříhat ho na kousty a dát ho do pytle nebo ho dát v celku do komory?? A co mám dát do komory kde bude sítko??
DObrý den jsem tu zase Proč myslíte že síto bude zbytečné to jsem jaksi nepochopil.Čerpadlo už je objednané a zítra dojde takže už sem si vybral - fontánové čerpadlo Atman PH- 2000 a filtr bude zakrytý, to dořeším až potom.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 26.7.2011
Dobrý den děkuji za komentář a chci se zeptat co je lepší pro moji konstrukci filtru do 1 z komor budu dávat bioakvacit co je lepší nastříhat ho na kousty a dát ho do pytle nebo ho dát v celku do komory?? Dnes sem objednal nové čerpadlo Atman PH-2000... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 26.7.2011
Ještě sem zapomněl se zeptat jaké používáte sítko a jaké šroubení jaký bude průtok vaším filtrem. MArtin
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 26.7.2011 Obsahuje fotku
DObrý den chápete to špatně voda vteče 2x 1/2" hadicemi na sítko pak pod 1 přepážkou voda podteče přes 2 přeteče přes 3 podteče a přes 4 přeteče a naspodu za 4 přepážkou je výpusť 2x 3/4".  Lišty sem lepil tavnou pistolí drží to jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika