Příspěvky uživatele - 248.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problémy s filtrací a prosba o radu zkušenějších, 17.10.2011
V homemade filtru je mediem co se vám hodí do první komory sem dal sítko na hrubé nečistoty a pak se jede v bio molitanech a houbičkách na nádobí někdo tvrdí že je bio molitam nastříhat někdo zase že je lepší v celku já osobně ho stříhám a dávám do... celý příspěvek >
Problémy s filtrací a prosba o radu zkušenějších, 12.10.2011
DObrý den přimísím se vám do forumu mám jezírko taky kolem 2500-3000 L hloubka 1.2m a v létě sem zapojil homemade filtraci o objemu 25 l a funguje jako zlatá do 3 dnů sem viděl na dno jezírka 1,2 m hloubka je to suprové nestálo to moc do 600 kč.... celý příspěvek >
Vlaknita rasa, 4.10.2011
na jaro použij algea away, je to fakt funkční doporučuji ale řiď se podle návodu na obale
Filtrace - schválení, zavrhnutí, 22.9.2011
Dobrý den Tome já mám pro dodávání vody do filtru fontánové čerpadlo které má u sání hrybý molitam takže jednou za týden ho propetu a mám hotovo jinak děluju za nákres a že by mi filtr přetekl to mi asi nehrozí protože jsem u jezírka každý den a... celý příspěvek >
Filtrace - schválení, zavrhnutí, 15.9.2011
děkuju za reakce a chci se zeptat jak často je odkaluje biologická filtrace??
Filtrace - schválení, zavrhnutí, 15.9.2011 Obsahuje fotku
ahoj dělám filtraci myslíte že může být takto řešená nechci tam dávat pžepážky jak se to dělá protože namám je čím lepit a silikonem na ten plast nemůžu tak co myslíte že to takhle může vypadat?? je to biologická filtrace na 2500l jezírko a objem cca... celý příspěvek >
Vzduchovaní, 11.8.2011
k tomu potůčky ty řasy jsou umístěny na výčnělcích na které se vody dostane jenom někdy takže těm to nevadí
Vzduchovaní, 10.8.2011
mám vyporozované že u vzduchování řasy moc nejsou
Vzduchovaní, 10.8.2011
ano stačit bude nebojte ale bacha na rozmístění vzduch. kamenů kvůli leknínu namají moc rádi pohyb vody já mám maxima a 1 vývod tlačím do 40cm vody a druhý do 120cm vody a jede vpoho a to mám 210l/h
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 9.8.2011 Obsahuje fotku
tak filtr sem usadil a dal do něj bakterie tak uvidíme jak to pude jen se chci zeptat čím mám zakrýt filtr a krabici s Uv aby to tam tak nerušili?? přemýšlel sem o žlabu a do něj nasadit rákos nebo něco takového co preferujete vy??
Koi, 6.8.2011
Dobrý den mám jezírko cca 2500 l 1,2 m hluboké a mám v něm 3 větší karasy 15 cm a tak 10 menších do 8cm můžu knim přidat 2 KOi kapry?? filtrace je biologická a jezírko je hustě osázeno. děkuju
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 5.8.2011
může to vypadat i takto
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 5.8.2011
tak ale z jezírka čerpadlem pujde něco kolem 1400 l/h díval sem se na graf výtkal vs. průtok a tam by to mělo vyjít takže každý filtr dostane 700L/h a chtěl bych to vyskoušet jak by to fungovalo a jestli by byla voda čistější.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 4.8.2011
Já jsem myslel 1 filtr mechanický a 2 filtr biologický tyto filtry by byly napojeny na 1 čerpadlo o výkonu 2200 l/h a hadice by byla rozdvojena takto sem to myslel.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 4.8.2011
Ještě odběhnu od vašeho tématu chci se zeptat jestli můžu nakombinovat mechanický (gravitační) a biologický filtr??
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika