Příspěvky uživatele - 248.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Měření kvasu, 26.8.2013
Pokud je ovoce zralé, je to otázka 2-5 minut a je jedno o jaký druh ovoce jde. S.
Nová pálenice - jaký kotel?, 25.8.2013
Že neznáte žádného z výrobců uvedených kotlů, to nepřekvapuje, pokud bych byl na vašem místě, nebylo by proč se zajímat, ledaže bych "šilhal" po něčem modernějším. Že záleží na kvalitě kvasu, s tím musím souhlasit a že se nemá "fofrovat" s tím taky... celý příspěvek >
Měření kvasu, 25.8.2013
Pohříchu, jsme asi ve špatném vlákně, ale abych neodběhl od otázky... Manželka si nechala odpeckovat asi 5litrový kyblík třešní a spokojenost obrovská.. pecky vypadávaly jako pěkné bílé perličky, prostě takovéjako když pecku "žmouláte" v puse ještě... celý příspěvek >
Měření kvasu, 24.8.2013
Tuhle "srandu" jsem si zkonstruoval sám, v podstatě jsem viděl jen fotografii tohoto stroje, takže z logiky věci jsem došel k závěru, jak by to mělo asi fungovat. Využil jsem technologie laserového pálení kterou disponuje většina firem, které se... celý příspěvek >
Nová pálenice - jaký kotel?, 24.8.2013
Z hlediska převodu tepla vás ujišťuji, že voda má daleko větší kapacitu energie než olej, nehledě na to, že pak vznikají problémy s topnými tělesy, které rády odejdou z důvodů přehřátí. Je-li kotel řešen jako přetlakový, není co řešit. S.
Měření kvasu, 23.8.2013 Obsahuje fotku
Omlouvám se, že můj příspěvek do diskuze sem nepatří, ale chci reagovat jen na to, že odpeckování a to z jakéhokoliv pohledu je fuška, Na vlákno Odpeckovač jsem dal fotografii stroje, který toto umí a bez námahy, nicméně jsem dostal negativní ohlasy,... celý příspěvek >
Nová pálenice - jaký kotel?, 22.8.2013
Protože je kotel dvouplášťový, ohřívá se voda, míchadlo není třeba. V korunách to je podle tarifu, já mám 2,10Kč/kW.
Nová pálenice - jaký kotel?, 21.8.2013
Jímky jsou pro teploměr. Omlouvám se za nedostatečný popis. S
Nová pálenice - jaký kotel?, 20.8.2013
Taky jsem řešil jaký kotel a zcela jednoznačně vyhrál kotel od firmy Kovoděl-Janča,   nehledě taky na to, že mě dali jímky všude, kde jsem chtěl. Zvolil jsem el. vytápění, jen pro iformaci, vsázka 75litrů máče spotřebuje kolem 12kW. Abych... celý příspěvek >
Rozmačkání švestek, 19.8.2013
Taky nepředpokládám, že by jste to nasbíral za den... co třeba za týden nebo 14 dní? Mimochodem, meruněk se mi podařilo nasbírat za den 4 metráky..jistěže, meruňka a švestka se nedá srovnat :))
Rozmačkání švestek, 19.8.2013
Letos již rozmačkání či jinak podrcení ovoce do máče neřeším. Ne, že by nebylo co drtit či mačkat, ale když jsem viděl tchýni minulou sezonu odpeckovávat meruňky, nedalo mi to a sestrojil jsem si odpeckovávač (jeho obrázek je ve vláknu Odpeckovač)... celý příspěvek >
Velmi ohebné hadice, 18.3.2012
Dobrý den potřeboval bych poradit nějaký druh velmi ohebných hadic protože když mi vede voda z filtru tak se mi to tam různě kroutí a točí a ty hadice co se dají koupit v každém obchodě sou na nic potřeboval bych 3/4 hadici děkuju za rady
Spuštění filtrace - 2012, 18.3.2012
Voda zůstane mléčná tak 5 dní ale pak za to budete mít celou sezonu krásnou vodu ;)
Destilační přístroj, 15.1.2012
Foto k dispozici nemám, ale není nic jednoduššího než kliknout na jejich stránky a tam jsou v podstatě veškeré informace a fota jejich výrobků, které mají skutečně perfektní řemeslné zpracování a technickou dokonalost. Vypadá to tak, jako bych jim... celý příspěvek >
Destilační přístroj, 12.1.2012
Mám aparaturu od firmy Kovoděl Janča a jsem spokojen nad očekávání. Je vybavena "talířovým chladičem", který mě překvapil svou účinností. Aparaturu jsem vybavil procesorovým řízením kde u vstupu do chladiče se dá udržet teplota +-0,2 stupně Celsia,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika