Příspěvky uživatele - 242.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 16.6.2017
Rozumím, já se jen snazil hledat organo-mineralni alternativy k Pure a jedine, co jsem nasel, byl ten Mountfield. V pripade PURE jste tedy mel problem se zminovanym rucnim rozmetadlem Scott a DCM je v tomto bezproblemove?
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 16.6.2017
Mohu se jeste zeptat, jestli muze byt nejaky vyrazny rozdil mezi temito hnojivy? PURE sport & golf 12-5-5 +3MgO Mountfield Trávníkové hnojivo organo-minerální 10-3-3 + 2MgO Pricemz to prvni stoji 3x více. Ma smysl investovat do... celý příspěvek >
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 15.6.2017
S tím jetelem: bydlet na vesnici a mít 1000m2 zahradu a spatnou pudu a nikam nespechal a teprve stavel barak, tak to tak urcite udelam (presne takto to delali moji rodice - pak to cely pooral soused s traktorem a zalozili jsme travnik). Ja mam... celý příspěvek >
Rozumím, ještě jednou díky moc za Vaše rady! Zkusím tedy 3/3 a k tomu hnojivo PURE sport & golf (melo by být organo-minerální). Pro setí a hnojení by toto rozmetadlo vyhovovalo: Wolf-Garten WE-B?
Vsechny uvadene smesi (3/3 4/1 6/1) maji v sobe dost jilku (20-35%), presto mi jilek prilis nedoporucujete. Anebo tento pomer je pro moji pudu OK? Napr. vsechny okrasne smesy az na 3/3 jsou uplne bez jilku. Anebo castecne nejake zastopeni jilku je... celý příspěvek >
Cekat na spravnou dobu se mi prilis nechce, jelikoz bysme radi uz zacali vyuzivat zahradu co nejdrive, nevic plevel nas tady asi sezere :) Caste zalevni by nemel byt problem, pracuju z domu. Chapu to tak, za to temer non-stop zalevani je potreba... celý příspěvek >
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 14.6.2017
Dobrý den, děkuji mnohokrát za reakci. Tuto odpověď jsem tak nějak tušil. Problém je, že plot už je postavený a žádná technika se na pozemek nedostane a odebrání 30cm zeminy je tak celkem nerealizovatelné. Na menší části zahrady mám... celý příspěvek >
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 14.6.2017
Chystám se u novostavby založit trávník a po přečtení zdejších diskuzí na dané téma stále nevím, kudy se nejlépe vydat. Půda je zde velmi neúrodná (Vysočina) a po stavbě domu navíc velmi udusaná a plná kamení. Jako druh bych ji klasifikoval jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika