|
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 21.2.2016 Přesně tak pane Vysloužile,
konečně jste na mé straně a teď se s vámi po dvou dnech můžu normálně bavit.
Kotelní reklamace je jediné řešení.
Když vám někdo pošle takové podnože tak vám je ani logicky nevyreklamuje, šlo o záměrný prodej,... celý příspěvek > |
 |
Duranzia, 21.2.2016 Na vašich stromech bych chtěl vydět to vaše tvrzení v předchozím příspěvku.
Na toptaste vám vosy nejdou protože tam nemáte asi plody.
To je jasné, že toptaste má slabý růst na myrobalánu, a na Wag. téměř žádný!
Když máte dva toptasty tak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 21.2.2016 Pane Mikeš, dejte sem fotku těch podnoží jaké berete z Holovous, ať můžu ten materiál porovnat s tímto mým.
Děkuji
Jsou to taktéž takové proschlé ničemy téměř bez přírustků se zaschlými pupeny na dvouletém dřevě ??
Děkuji
|
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 21.2.2016 Stando, mrzí mě, že jsi nepoznal proschlost těch "dvouletých" řízků!!!
Ty pupeny, ze kterých má dle tvého názoru vyrazit letorost (ty) jsou zaschlé!
Tak z čeho mají na proschlých klacících ty letorosty vyrazit??
Odpověď ví i pětileté dítě... celý příspěvek > |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 21.2.2016 Pane :107 136
Patří vám pochvala a velké dík, vy jediný jste poznal po zhlédnutí fotografií, že jsou to proschlé klacíky. Záměrně jsem to neuvedl, neboť to každý odborník z praxe musí poznat!!
Nepoznak to ani Standa, který se tím... celý příspěvek > |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016 Už je to vyřešeno!
Před chvílí podnože z VŠUO skončily v kotli, za chvíli zůstane jen hrstka popela.
Nejlepší řešení, jak neroznášet bordel do své výsadby!
Před 6 lety, mě poslali také takový odpad a slivoně na nich naroubované moc špatně... celý příspěvek > |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016 Jak by se nyní pane Vysloužile daly řízky naroubovat v ruce - na ten víceletý nemocný kmínek ???!!!
Vy nevidíte na fotografiích, že podnože nemají téměř žádné jednoleté přírustky, na které se roubuje!!
Vy nevidíte, že je to bordel a... celý příspěvek > |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016  Pro úplnost ještě dodací list.
Pane Vysloužile, čekám na váš příspěvek |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016 Už vám došlo vážení zahrádkáři, kdo šíří nemoci po České republice?
Tak, ať české sadařství vzkvétá!!! |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016  A ještě další... |
 |
|
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016  Další foto |
 |
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 20.2.2016  Prosím o radu odborníky na roubování a očkování peckovin jak mám na konkretní podnože zakoupené z VŠUO Holovousy naroubovat či naočkovat odrůdu slivoně. Více viz. foto dodaných podnoží St.J.A za 20,- Kč/ks. Dále bez komentáře...
Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Duranzia, 20.2.2016 A vy pane Vysloužile neglobalizujte prosím všechno. Bavte se vždy konkretně k jednotlivým věcem. Nikdo už není zvědavý na politikaření. Stačí nám to na ČT 24! Chápete?
Připadá mi, že máte funkci takového jako by " tlumiče" v... celý příspěvek > |
 |
Duranzia, 20.2.2016 Pane Votrubče, kdy se mohu přijed podívat na vaše Toptasty, o kterých tvrdíte, že jste s nimi nad míru spokojen. Myslím to vážně!
Nevěřím vašemu tvrzení, bez kombinací postřiků proti moniliovému úžehu nefunguje. Plody v plné zralosti se nedají... celý příspěvek > |
 |
Duranzia, 19.2.2016 Ano máš pravdu, Toptaste je německý odpad značně trpící moniliovým úžehem. Prof. Jakob (šlechtitel ze SRN) loboval i v ovocnářské unii ČR- (účastnil se přednášek pěstitelům) a podařilo se mu přemluvit v rámci byznisu autory knihy pěstujeme slivoně,... celý příspěvek > |
 |