Příspěvky uživatele - 234.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Instrukce v návodu "odpojte svíčku", 25.3.2016
Výrobca sa musí nejako poistiť proti blbcom, lebo v takej Amerike by ho mohli aj žalovať, že to nebolo v návode.
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 6.9.2015
Vysaďte radšej dve rozne odrody, nebude vám to zrieť naraz, ak je u vás sucho tak zvolte podnož myrobalán, ak u vás častejšie prší tak wangheimovu alebo wadensvil prípadne wavit.
O co ještě doplnit seznam odrůd?, 6.9.2015
Naviac ELENA je rezistent voči monilióze plodov podobne ako KATINKA, šarka nenapadá plody je viditeľná iba na listoch. Je to vynikajúca odroda.
O co ještě doplnit seznam odrůd?, 6.9.2015
PRESENTA u Vás určite nedozreje, zasaďte si ELENU, dozrieva zhruba 5-10 dní po domácej, minulý rok bola u mňa v 310 m.n.m zrelá 6.9.ale to bolo všetko zrelé o dva týždne skor-dřiv, normálne dozrieva 20.9. Je to veľmi chutná slivka okrúhleho tvaru,... celý příspěvek >
Topfive, 6.9.2015
Pán Petr HANITA má vynikajúcu chuť je treba ju ochrániť pred šarkou.Je len slabo odolná na šarku.Omnoho vačšiu odolnosť na šarku má KATINKA. 
Topfive, 6.9.2015
Zdravím pán Alois, ako sa GABROVSKÁ a ČAČANSKÁ RODNÁ držia k PPV? Ďakujem.
Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 6.9.2015
Tak už dozrelo to FARBALY?
Broskvoň Inka, 6.9.2015
Favorita Morettini je asi najlepšia ranná broskyňa podľa literatúry ale nie je dostatočne odlučiteľná od kostky-pecky. Preto ranné broskyne nepestujem.Hľadám neskoršiu-pozdnejší broskyňu zrejúcu po Redhavene dozrievajúcu v auguste-srpnu pred... celý příspěvek >
Suncrest nebo Envoy, 6.9.2015
Zdravím pán Petr ano kdesi som to už čital že náhrada za Suncrest je Symphonie, ale pre mňa osobne je doležitejšia chuť nie veľkosť a lepšie vyfarbenie plodov.
Bananovnik - prosba o radu, 4.4.2015 Obsahuje fotku
Dobry den. Mam jednu otazku ohladom pestovania bananovnika. Mam jeden velmi pekny kus a staram sa onho najlepsie ako viem, no zda sa mi, ze je akysi maly. Listy ma krasne velke a aj rychlo rastu, no samotna rastlina je velmi nizka. Preco mi... celý příspěvek >
Merchant, 24.10.2014
Trpí táto odroda vrtivkou čerešňovou?
Halehaven a Fairhaven, 24.10.2014
Pán Paľo ako Vám plodil Halehaven? Aká bola u vás úrodnosť tejto odrody? Ďakujem
Marhula na susenie a zavaranie, 24.10.2014
Na sušenie si kúpte odrodu marhule Strepet, na zaváranie by som Vám doporučil Hargrand, Veecot, Goldrich, Orangered.
Jakou odrůdu zvolit?, 24.10.2014
U marhúl nie je problém s opelením aj keď sú cudzoopelivé, stačí ak máte v okolí 100 metrov inú marhulu, ďaleko vačší problém je u cudzoopelivých sliviek tam by nemal byť opelovač vzdialený viac ako 30 metrov. Pestovatelia napr. Gabrovskej by o... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika