|
Instrukce v návodu "odpojte svíčku", 25.3.2016 Výrobca sa musí nejako poistiť proti blbcom, lebo v takej Amerike by ho mohli aj žalovať, že to nebolo v návode. |
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 6.9.2015 Vysaďte radšej dve rozne odrody, nebude vám to zrieť naraz, ak je u vás sucho tak zvolte podnož myrobalán, ak u vás častejšie prší tak wangheimovu alebo wadensvil prípadne wavit. |
 |
|
 |
O co ještě doplnit seznam odrůd?, 6.9.2015 Naviac ELENA je rezistent voči monilióze plodov podobne ako KATINKA, šarka nenapadá plody je viditeľná iba na listoch. Je to vynikajúca odroda. |
 |
O co ještě doplnit seznam odrůd?, 6.9.2015 PRESENTA u Vás určite nedozreje, zasaďte si ELENU, dozrieva zhruba 5-10 dní po domácej, minulý rok bola u mňa v 310 m.n.m zrelá 6.9.ale to bolo všetko zrelé o dva týždne skor-dřiv, normálne dozrieva 20.9. Je to veľmi chutná slivka okrúhleho tvaru,... celý příspěvek > |
 |
Topfive, 6.9.2015 Pán Petr HANITA má vynikajúcu chuť je treba ju ochrániť pred šarkou.Je len slabo odolná na šarku.Omnoho vačšiu odolnosť na šarku má KATINKA. |
 |
Topfive, 6.9.2015 Zdravím pán Alois, ako sa GABROVSKÁ a ČAČANSKÁ RODNÁ držia k PPV? Ďakujem. |
 |
Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 6.9.2015 Tak už dozrelo to FARBALY? |
 |
Broskvoň Inka, 6.9.2015 Favorita Morettini je asi najlepšia ranná broskyňa podľa literatúry ale nie je dostatočne odlučiteľná od kostky-pecky. Preto ranné broskyne nepestujem.Hľadám neskoršiu-pozdnejší broskyňu zrejúcu po Redhavene dozrievajúcu v auguste-srpnu pred... celý příspěvek > |
 |
Suncrest nebo Envoy, 6.9.2015 Zdravím pán Petr ano kdesi som to už čital že náhrada za Suncrest je Symphonie, ale pre mňa osobne je doležitejšia chuť nie veľkosť a lepšie vyfarbenie plodov. |
 |
Bananovnik - prosba o radu, 4.4.2015  Dobry den.
Mam jednu otazku ohladom pestovania bananovnika. Mam jeden velmi pekny kus a staram sa onho najlepsie ako viem, no zda sa mi, ze je akysi maly. Listy ma krasne velke a aj rychlo rastu, no samotna rastlina je velmi nizka. Preco mi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Merchant, 24.10.2014 Trpí táto odroda vrtivkou čerešňovou? |
 |
Halehaven a Fairhaven, 24.10.2014 Pán Paľo ako Vám plodil Halehaven? Aká bola u vás úrodnosť tejto odrody? Ďakujem |
 |
Marhula na susenie a zavaranie, 24.10.2014 Na sušenie si kúpte odrodu marhule Strepet, na zaváranie by som Vám doporučil Hargrand, Veecot, Goldrich, Orangered.
|
 |
Jakou odrůdu zvolit?, 24.10.2014 U marhúl nie je problém s opelením aj keď sú cudzoopelivé, stačí ak máte v okolí 100 metrov inú marhulu, ďaleko vačší problém je u cudzoopelivých sliviek tam by nemal byť opelovač vzdialený viac ako 30 metrov. Pestovatelia napr. Gabrovskej by o... celý příspěvek > |
 |