Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc jabloně, 16.11.2020
No bodejť, na sazovitost ještě nikdo "neumřel" a plody nechutnají o nic hůř. 
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 16.11.2020
Perfektní, pane z Českých Budějovic. Babygold 6 jste koupil v Kruhu u Jilemnice? 
Jedna věc je cena stromku, druhá věc jsou záměny. Záměny se dají reklamovat. Já jsem svého času bral stromky z Klivie BA za 24 "éček". Byly to stromky jinde nesehnatelné, tak jsem si připlatil. Hlady jsem kvůli tomu neumřel. Prozatím jsem ale... celý příspěvek >
TEMANO mám z Uherském Ostrohu. 
Boikovo obrovské, 16.11.2020
V těch plodech Boikova je jakási natrpkle, někdy až nahořklá svíravá příchuť, takže by se dalo napsat, že jsou to takové ovocné brambory, které se nemohou jíst za syrova, ale musí se nejprve před konzumací tepelně upravit. Možná je to tím, že ještě... celý příspěvek >
Boikovo obrovské, 15.11.2020
Současná a momentální chuť BOIKOVA z 600 metrů je zhruba taková, že plod se dá sníst. Dužnina je stále tužší, převažuje nakyslost. V porovnání s Topazem utrženým ze stromu je v Boikovu málo cukrů. Topaz je relativně kyselejší, ale i v pozadí sladší.... celý příspěvek >
Aké má plody podpník St. Julien, 15.11.2020
Pravděpodobněji ale vyroste to, co napsal a vyfotil pan Mikeš13 v tomto vlákně, protože se podpník St.Julien A používá často. Takže pan Mikeš13 píše: Tak tohle je zralý plod St. Julien A - původem z VŠÚO Holovousy. Zelený, velikosti třešně, chuti... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 15.11.2020
Já to chápu, ale koupil někdo stromky z českých obchodů? Kupříkladu jsem zvědavý, jestli budu s Farhialem tak spokojený jako pan MH. 
Toptaste, 15.11.2020
Přiznám se, že si vůbec nedokážu vybavit, kam mně letos zmizely Toptasty. Na větším stromě nebylo prakticky nic a na druhém jen pár plodů. Jedině snad, že by na jaře promrzly květní pupeny. Na to kolik bylo jinde švestek, byl pro mě pro mě spíše... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 15.11.2020
Stále jsem se nedozvěděl, jaké ovocné stromky jste letos koupili. Já jsem rozšířil sortiment o různé typy Domácích švestek a o meruňky Farhial a Farclo, které sice chválila paní Alena z Kroměříže a pan MH (Farhial), ale naopak je zrušil pan Fiala.... celý příspěvek >
Určení ryngle, 15.11.2020
Přes výhody OULLINSKÉ rengódy, jako je samosprašnost, dobrý opylovač, tolerance vůči šarce, je tady i jedna podstatná nevýhoda a to velká citlivost na moniliovou hnilobu plodů. Společně s odrůdou President asi nejnáchylnější odrůda, co znám. Osobně... celý příspěvek >
Koupit Fairhaven?, 13.8.2020
Je docela možné, že pan Morvai vůbec nemá Fairhaven, ale nějakou úplně jinou broskvoň.
Je tohleto Redhaven? Začínám pochybovat, 13.8.2020
Fotka může klamat, ale takhle celočervené plody s červenofialovým ostínem, nebol-li hodně tmavě červeným, mají u mě například odrůdy Royal Glory, Regina, dříve Royal Gem, Springbelle atd.. Redhaven takto nevypadá, ale chtělo by to více fotek z více... celý příspěvek >
Jaká odruda na vysočinu pro nadmořskou výšku 613, 13.8.2020
Přál bych vám, aby jste se dočkal odpovědi, ale rok 2009 to už je přece jen "dávnověk". Kde jsou ty časy, milý pane nebo paní. Zvláště tady se toho hpdně změnilo. Pokud jde o pěstování Favority Morettini 3 na Vysočině, tak by mohl pohovořit pan PP.... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 13.8.2020
Inka má v posledních letech plodů méně a jsou velké. Když jsem si prohlžel toto vlákno, tak větší úrodu měla v roce 2017. Nejsem si jist, ale Inka má růžovité květy a je možné, že nebudou tak odolné vůči mrazu v květu, jako Flamingo.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika