Příspěvky uživatele - 216.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Automatické otvírání oken skleníku, 1.4.2021
Jsem průměrně inteligentní - na tom obrázku je nefunkční hovadina. Kapalina ti maximálně "vyrve ucpávku"!!!
Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017
Podle mě jsou prostě periody několika let. kdy vám 3 měsíce skoro nekápne a pak se to zase vyrovná, stačí s tím počítat a pořídít nádrž, která vás bude pak zásobovat, 200l sud je dost málo, od letoška mám 2 kubíkovky a je to lepší, ale pořád nicmoc,... celý příspěvek >
Co nepatří do kompostu, který likviduje trávu?, 11.5.2017
Proto ořešákové listí shrabu až v předjaří - se hned rozpadá, zvláštní je ale, že pod velkým ořešákem máme švestky a joštu a jsou úplně v pohodě, asi proto, že ten výluh z listí na podzim již nevadí a do jara se naředí srážkami či ho půda sama... celý příspěvek >
Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017
Tady někde byla tabulka těch teplot, květ vydrží ještě poměrně dost-i kolem -2,ale nejmenší plůdky poškodí i -0,5st za pár hodin.
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014
díky za rady právě do Hechta se mi taky moc nechce ale ta cena je lákavá spíš se mi líbí stiga a brát budu určitě s pojezdem a benzínovou protože to mám rozkouskované kolem baráku pořád přetahovat kabel mě docela štve a občas se mi na nšj povede i... celý příspěvek >
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014
dobrý den prosím o radu jakou sekačku zda hecht Hecht 541 SX nebo Stiga Collector 46 S nebo máte nějaký lepší tip na jinou mám pozemek tak max 250 metrů čtverečních
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika