|
Příspěvky uživatele - 216.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Automatické otvírání oken skleníku, 1.4.2021 Jsem průměrně inteligentní - na tom obrázku je nefunkční hovadina. Kapalina ti maximálně "vyrve ucpávku"!!!
|  | Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017 Podle mě jsou prostě periody několika let. kdy vám 3 měsíce skoro nekápne a pak se to zase vyrovná, stačí s tím počítat a pořídít nádrž, která vás bude pak zásobovat, 200l sud je dost málo, od letoška mám 2 kubíkovky a je to lepší, ale pořád nicmoc,... celý příspěvek > |  |
|  | Co nepatří do kompostu, který likviduje trávu?, 11.5.2017 Proto ořešákové listí shrabu až v předjaří - se hned rozpadá, zvláštní je ale, že pod velkým ořešákem máme švestky a joštu a jsou úplně v pohodě, asi proto, že ten výluh z listí na podzim již nevadí a do jara se naředí srážkami či ho půda sama... celý příspěvek > |  | Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 Tady někde byla tabulka těch teplot, květ vydrží ještě poměrně dost-i kolem -2,ale nejmenší plůdky poškodí i -0,5st za pár hodin. |  | Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014 díky za rady právě do Hechta se mi taky moc nechce ale ta cena je lákavá spíš se mi líbí stiga a brát budu určitě s pojezdem a benzínovou protože to mám rozkouskované kolem baráku pořád přetahovat kabel mě docela štve a občas se mi na nšj povede i... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014 dobrý den prosím o radu jakou sekačku zda hecht Hecht 541 SX nebo Stiga Collector 46 S nebo máte nějaký lepší tip na jinou mám pozemek tak max 250 metrů čtverečních |  |
 |
|
|
|