|
Příspěvky uživatele - 168.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017 jedná se mi tedy o řízené přihnojování stromů ředěnou močí |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017 hmm, tak průměrně člověk denně vyprodukuje slušné množství moči a kdyby si neodskočil občas ke stromu, ale k nádobě u stromu a potom třeba v předjaří naředěnou moč dávkoval k jednotlivým stromům pod koruny, mohlo by se jednat o rozumný způsob dodání... celý příspěvek > |  |
|  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017 Dobrý den, jaké máte zkušenosti s tímto druhem hnojení, samozřejmě kromě toho, že si občas k nějakému stromu odskočíte. |  | Atlantic Giant / obří dýně, 25.11.2017  Poté, co mi během několika sezón vyrostly dýně odrůdy Goliáš do velikosti okolo 50kg, jsem chtěl zkusit vypěstovat i nějakou větší. Zkusil jsem tedy také A.G. a byl jsem překvapený, neboť za přibližně stejných podmínek pěstování A.G. nenarostl o... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - poraďte, 19.11.2017 Já zkusím reagovat, pane Milane, na první odstavec vašeho příspěvku, a to, že máte každý rok na rajčatech problém s plísní bramborovou. Já také nepatřím mezi chemiky a konkrétně rajčata jsem proti plísni nestříkal víc, než 10 let. A určitě nejsem... celý příspěvek > |  | Sázení broskví, meruněk, 3.10.2017 Nakoupil jste stromky přes e-shop a vyšlo vám to. Spokojenost. Mně to nevyšlo a tak si raději budu stromky osobně vybírat, balit a převážet. Aby se mi už nestalo, že místo narašeného stromku dostanu v balíku dlouhou tyč s jmenovkou, zaschlými pupeny... celý příspěvek > |  | Kráľovná Viktoria, 3.10.2017 A proč v nejmenovaném zahradnictví ? V Uherském Ostrohu je, pokud vím, jen jeden prodejce stromků, který má vlastní internetovou adresu (jak je vidět z jmenovky na obrázku). |  | Sázení broskví, meruněk, 3.10.2017 Nu, vždyť jsem to psal. Ale jste-li zastánce podzimní výsadby jen proto, že nemáte důvěru ke správnému založení stromku přes zimu v obchodě, tak byste měl vědět, že nemalé množství broskvoní a meruněk opouští školku za účelem prodeje až na jaře takže... celý příspěvek > |  | Sázení broskví, meruněk, 3.10.2017 najde se tu dost pěstitelů, kteří zasadili meruňky nebo broskvoně na podzim a stromky se jim bez problémů ujmuly, jarní výsadba je ale podle mého jistější. Při podzimní výsadbě riskujete, že výše zmíněné stromky nestihnou do mrazů dobře zakořenit a... celý příspěvek > |  | Choroby mrkve, 13.9.2017 viděl bych to jako problém nevyrovnaného přísunu vláhy a tím i živin. Po delším suchém období přišlo období s přebytkem vláhy, na který kořen mrkve reagoval puknutím. Při dalším růstu pak došlo k zavalení otevřené části. |  |
|  | Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 9.9.2017  Dovolím si také připsat několik řádek. V poslední době mám pocit, že pro dobrou úrodu jedna zahrádka nestačí. Je třeba mít alespoň dvě, tři, na různých místech, v jiných nadmořských výškách. Takovým způsobem je možné, aby část úrody úspěšně unikla... celý příspěvek > |  | Potkan nebo hryzec?, 1.9.2017 Nepochybně hryzec. Kdo si myslí, že hryže jen kořínky stromků, je na omylu. Hryzec sklidí klidně veškerou zeleninu na záhonech, počínaje kořenovou, košťálovinami, okopaninami, bramborami, hráchem, atd. |  | Účinky půdního herbicidu na zeleň, 26.8.2017 Děkuji Vám za informace. |  | Účinky půdního herbicidu na zeleň, 26.8.2017 Ano, nedodal jsem dost základních informací k odpovědím. Tak mi to prosím promiňte. |  | Co to je a jak léčit na oleandru, 20.8.2017 štítenka zhoubná. K likvidaci je vhodný insekticid např. Mospilan nebo Calypso s přídavkem trošky rostlinného oleje, který škůdci zalepí dýchací otvory |  |
 |
|
|
|