|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit krtka, 23.5.2017 Jack russel je určitě na krtka dobrý, jen nevím, jestli není větší spoušť po něm, než po krtkovi My tu krtky moc nemáme(o kamení by si přerazili packy)a když už se nějaký objeví, jeho životnost je velmi krátká Kočky je spolehlivě odchytí. Dokonce... celý příspěvek > |  | Poznávačka trvalky, 23.5.2017 Ha, tohle ještě nemám! (a neznala jsem) Konvalinka
|  |
|  | Tis, poškodil ho mráz?, 18.5.2017 Okousaná větvička mi spíš přijde seklá od nůžek(pokud jste třebavloni stříhali?) ale jinak tam máte puklice. Ani by mne nenapadlo, že můžou být i na tisu) Co na ně nevím, hoďte si do vyhledávače. Tuším mýdlouvou vodu, ale jistá si nejsem. Konvalinka |  | Housenky na břízách, 18.5.2017 Zdravím. Nestačí, že všechno zmrzlo a od včera stříhám znovu(u země) všechny levandule, ale teď kouknu na své tři velké břízy a všechny mají totálně ožrané listy jsou na nich zelené housenky. Už se to jednou stalo, ale to byly břízy ještě vcelku malé... celý příspěvek > |  | Su to vajicka slizniaka / plže?, 16.5.2017 Celkem by mne zajímalo, co se z toho vyvine, vypadá to zajímavě Dejte vědět, jestli to zachytíte |  | Zluta kytka na vrchu rajcate, 15.5.2017 Růstová porucha, prostě se srostlo víc květů v jeden. Naškodu nijak není, k užitku také ne. Konvalinka |  | Co je to za bylinku?, 14.5.2017 Tymián. Co bych já dala za to, mít ho takhle krásný Bohužel letos všechno nad zemí zmrzlo, snad obrazí Konvalinka |  | Magnolia, 14.5.2017 To máte štěstí mě kdysi před lety, štěnda odhryzla celou magnolii I když tehdy jsem se nesmálaKonvalinka |  | Zápach v bytě, 13.5.2017 Takže zadavatelko, podle popisu výše, to celé děláte špatně. Tím, že jste dala do bytu podložky, jste psa úplně zmátla. Ne, vy jste měla jen trvat na vykonávání potřeby venku, neexistuje, aby pes kálel v bytě. To je i proti jeho přirozenosti - do... celý příspěvek > |  | Tis, poškodil ho mráz?, 12.5.2017 Ano, bude to od mrazu, ty mladé výhonky jsou prostě náchylné na omrznutí. Stalo se nám kterýsi rok taky. Letos myslím ještě žádné přírůstky ani nemá, ale bylo by také po nich, měli jsme -6st. Konvalinka |  |
|  | Likvidace Bambusu, 11.5.2017 Zatím tento problém nemám, protože každý rok zmrzne, tak jsem ráda, že vůbec ještě žije. Ale pokud se ho chcete zbavit třeba v tom trávníku, tak bycch ho přesekla(ale jak už jsem sama zkusila, není to fakt snadné) v místě útěku no a ten nežádoucí... celý příspěvek > |  | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017 K té monilii se přidám, neb jsem na tom stejně, jako pan Vladimír(ostatně i s těma zmrzlýma meruňkama) a přesto, že jsem stříkala, už mi takto odešlo půl stromu. Dá se ještě něco udělat?? Konvalinka |  | Mráz, 10.5.2017 Bílé Karpaty u nás -4stCo nezmrzlo do dnes zmrzlo dneska, no coment... Konvalinka |  | Název skalničky?, 9.5.2017 Hodím dotaz sem, ať nezakládám další téma. Ve skalničkách se vůbec nevyznám, ale potřebovala bych nějakou, co je velmi rozrůstavá, polštářová, snese mírný sešlap, malé přistínění, není vysoká a zem kamenitou suchou, pod akáty. Existuje něco takového?... celý příspěvek > |  | Která rajčata mají "bramborový" list?, 9.5.2017 Já také, nějak nevím, vo co go. Však rajčata i brambory jsou lilkovité, takže listy mají skoro stejné, ne?Konvalinka |  |
 |
|
|
|