Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to prosím?, 31.5.2017
Vypadá to na nějaký skalník, který by zoufale potřeboval pohnojit. Ne, jedovatý není.
Jak chránit zahradu před hady? Prosím neberte to jako útok, 30.5.2017
Máte kočky? Ježky? U nás zmije nejsou, ale měli jsme tu plno užovek, za což jsme byli velmi rádi. Bohužel malá užovčata kočka úspěčně likviduje, takže už jsem jich poslední dva roky moc neviděla
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 30.5.2017
Nezažádáte jsou pryč
Slepičky malou zahrádku?, 29.5.2017
Jéé, to je hezký příběh Já vím, že chovatelka slepic ani být nechcete, ale bylo by mi líto, že je pipka sama, ony jsou spokojenější v hejnu. Koupila bych jí kamarádku Sama mám velikánskou zahradu a moc bych chtěla slepičky, protože by mi právě... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 28.5.2017
Celkem pravidelně sleduju slovenské hlavní zprávy a zrovna včera jsem zachytila, jak si stěžovali, že jim těžce pomrzly a to prý domrti, fíkovníky po celém Slovensku. Samozřejmě mluvím o fíkovníkách zasazených venku. Pán si stěžoval nad velkým... celý příspěvek >
Trvalky - určenie, 28.5.2017
Večernice vonná. Mívala babička. Já si ji sadila jsem ze semínek asi 5x, zatím mi nevylezlo nikdy ani ň U nás to totiž unamená výsadbu pořád zalévat(do vzejití) jenže za dva dny už zapomenu, co jsem kde rozsypala a je poKonvalinka
Co je to za rostlinu?, 27.5.2017
Podle některých obrázků, jsem tomu nevěřila, až ten jeden, vypadal totožně takže jak psala Lída: holt plevel to je... žádná kytička, žádná svazenka Konvalinka
Co je to za rostlinu?, 27.5.2017
Vratič má listy mnohem míň vykrajované, zrovna včera jsem jeden plela v zahradě, tak ho mám před očima Konvalinka
Lze ekologicky zlikvidovat Pýr plazivý?, 26.5.2017
Targa ani agil travní porost nelikviduje, Někde bych ráda, ale na ušlechtilé trávy nezabírá. Mě se, ač s překročenýma koncentracema zatím, ani několikaletým stříkáním, nepodařilo ani zlikvidovat ten pýr a ještě jednu mrchu, což už si nevzpomínám, jak... celý příspěvek >
Cyperus paapyrus, 25.5.2017
Jéé, neomlouvejte se, jen jsem nechápala, co nechápete Já třeba v pokojovkách moc zběhlá nejsem, ale na tenhle papyrus mám zálusk, co jsem na baráku A pravděpodobně ho stejně zahubím Konvalinka
Cyperus paapyrus, 25.5.2017
Čemu Lído nerozumíte? Jak jsem psala, za mých dětských let, to byla celkem móda a často jsem viděla, jak ho lidi letnili na sídlištích na balkonech. V bytě vyroste asi 2m, takže nemožné ho pěstovat není. Já mám i mnohem vyšší stropy, jedinný problém... celý příspěvek >
Cyperus paapyrus, 24.5.2017
Taky bych ho brala Jednu dobu ho měl kdekdo, pak se vytratil... Asi, že je to poměrně velká kytka. Konvalinka
Druh bohyšky, 24.5.2017
Trošku se mi zdá, že je utopená, tedy vysazená moc hluboko, hlouběji, než byla v květináči. Takže bych ji vyzvednula a zasadila znovu. A stříkla něčím na houbové choroby, třeba Dithane. Konvalinka
Co je to za rostlinu, 24.5.2017
Jak kalina to vypadá, ale nechápu, že neroste. Vidím kolem bršlici, nestříkala jste Roundupem? Stalo se mi něco podobného s brslenem. Stříkala jsem právě také bršlici a asi se mi povedlo zasáhnout i brslen. Od té doby je to zakrsloň, který vůbec... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 23.5.2017
Blbě to vidím, ale jestli je to takové hladké, je to plevel, který jsem dneska také skopávala, objevil se poprvé vloni. Jestli je to trochu chlupaté, tak to může být svazenka. Konvalinka
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika