|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení hezké trvalky, 12.6.2017 Čistec velkokvětý. |  | Světlušky 2017, 12.6.2017 Doma jsem zatím už žádnou světlušku neviděla, sad a jetel je posekaný. Ale není to tím, že večerní a noční teploty byly zatím vemi nízké, alespoň u nás? Několik večerů bylo kolem 9st., předevčírem do rána 3st. Co jsem zachytila je rojení roháčů, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Doma robeny elektricky mlyncek na mak, 11.6.2017 Jak jsem tak na videu pochopila, je to klasický mlýnek na mák(kupovaný) a na něj nějak vyrobený el. pohon. Než vyrábět tohle monstrum, které bych musela někde uchovávat a odněkud přenášet, použila bych radši tu vrtačku, kde bude stačit jen menší... celý příspěvek > |  | Co chybí dubu?, 9.6.2017 Ničeho takového(krom toho listí) jsem si nevšimnula, ale zkusím si ho dneska ještě pozorněji prohlédnout a nařídím muži, udělat fotku momentálního stavu. |  | Co chybí dubu?, 9.6.2017 Choroba to nebude, blíž bude Lída, nějaký problém s půdou, nedostatek, nebo nadbytek něčeho. Původně to bylo zanedbané pole, takže nevím, co tady by mohl být za problém. Nanejvíš tam mohla u kupení zeminy vytéct nějaká provozní kapalina z bagru(olej,... celý příspěvek > |  | Co chybí dubu?, 8.6.2017  Když už jsem našla fotku, hodím také otázku: uprostřed fotky je dub, kterému bohužel žloutne listí na polovině stromu, už několik let po sobě. Letos už ta polovina stromu rašíla bronzově a je momentálně žlutobronzová(aktuální fotku nemám, tohle je... celý příspěvek > |  | Choroba vrby, 8.6.2017  To bude nějaká jiná choroba vrby(houbová) máme ji také na vrbách, už od samého začátku a to je více než 10let. A jistě, to sucho už několik let po sobě jim rozhodně nepřidá. Minulý týden v těch vedrech, z nich sněžilo žluté listí jak na podzim |  | Nedařba s břečťanem, 8.6.2017 Břečťan to dělá, že starší výhony dole vyholují, ale za chvíli je pokryjou nové výhony. Také občas namrzne a přijde o listy, ale také se vzpamatuje. Nevím, na kterou světovou stranu ho máte, pokud na jih(i když podle sluníčka to nevypadá) dělá to i... celý příspěvek > |  | Mrtvý ježek v bazénu, 8.6.2017 Myslím, že v domácím přechlorovaném bazénu, nemá žádná nemoc šanci, i kdyby ji chudák ježek měl. A než tady lamentovat nad tím, že se někdo nakazí, by bylo rozumnější vymyslet, jak příště zabránit tomu, aby se tam někdo zase utopil. Ten ježek mohla... celý příspěvek > |  | Jaká je to denivka?, 5.6.2017 Myslím, že ji mám také Bohužel nevím, jak se jmenuje, viděla jsem v zahradnictví ve Strážnici: denivka červená a víc nevěděli. Tak jsem ji koupila, protože červenou jsem neměla |  |
|  | Trvalky - určenie, 5.6.2017 Na druhém obrázku není kalokvět, ale nejspíše ladoňka španělská |  | Trvalky - určenie, 5.6.2017 Skoro vám závidím... To bylo právě záměrem: jednou ji vyseju a pak už se bude přesemeňovat sama, stejně jako kdysi u babičky. Možná, kdyby nebyla tři roky po sobě tak strašná sucha Na jaře jsem rozhodila různých semínek za 500Kč, na záhony, kde se... celý příspěvek > |  | Světlušky 2017, 4.6.2017 Viděla jsem světýlko včera, kolem 20.30h, na zemi v posekané trávě pod tisovcem(že by tedy larva?) Cestou se psem zatím nic. |  | Slepičky malou zahrádku?, 1.6.2017 No vážně moc pěkná Nejsem žádná odbornice přes slípky, jen jeden známý se tím trochu zabývá a na dvorku mívá vždycky něco extra, než my všichni obyčejné horalky, ale takovéhle ještě neměl Konvalinka |  | Co je to prosím?, 31.5.2017 Kde to píšou prosím, můžete hodit odkaz? Na wiki: Plody jsou malé červené malvice, u některých druhů jsou jedlé. |  |
 |
|
|
|