Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení hezké trvalky, 12.6.2017
Čistec velkokvětý.
Světlušky 2017, 12.6.2017
Doma jsem zatím už žádnou světlušku neviděla, sad a jetel je posekaný. Ale není to tím, že večerní a noční teploty byly zatím vemi nízké, alespoň u nás? Několik večerů bylo kolem 9st., předevčírem do rána 3st. Co jsem zachytila je rojení roháčů, ale... celý příspěvek >
Doma robeny elektricky mlyncek na mak, 11.6.2017
Jak jsem tak na videu pochopila, je to klasický mlýnek na mák(kupovaný) a na něj nějak vyrobený el. pohon. Než vyrábět tohle monstrum, které bych musela někde uchovávat a odněkud přenášet, použila bych radši tu vrtačku, kde bude stačit jen menší... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 9.6.2017
Ničeho takového(krom toho listí) jsem si nevšimnula, ale zkusím si ho dneska ještě pozorněji prohlédnout a nařídím muži, udělat fotku momentálního stavu.
Co chybí dubu?, 9.6.2017
Choroba to nebude, blíž bude Lída, nějaký problém s půdou, nedostatek, nebo nadbytek něčeho. Původně to bylo zanedbané pole, takže nevím, co tady by mohl být za problém. Nanejvíš tam mohla u kupení zeminy vytéct nějaká provozní kapalina z bagru(olej,... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 8.6.2017 Obsahuje fotku
Když už jsem našla fotku, hodím také otázku: uprostřed fotky je dub, kterému bohužel žloutne listí na polovině stromu, už několik let po sobě. Letos už ta polovina stromu rašíla bronzově a je momentálně žlutobronzová(aktuální fotku nemám, tohle je... celý příspěvek >
Choroba vrby, 8.6.2017 Obsahuje fotku
To bude nějaká jiná choroba vrby(houbová) máme ji také na vrbách, už od samého začátku a to je více než 10let. A jistě, to sucho už několik let po sobě jim rozhodně nepřidá. Minulý týden v těch vedrech, z nich sněžilo žluté listí jak na podzim
Nedařba s břečťanem, 8.6.2017
Břečťan to dělá, že starší výhony dole vyholují, ale za chvíli je pokryjou nové výhony. Také občas namrzne a přijde o listy, ale také se vzpamatuje. Nevím, na kterou světovou stranu ho máte, pokud na jih(i když podle sluníčka to nevypadá) dělá to i... celý příspěvek >
Mrtvý ježek v bazénu, 8.6.2017
Myslím, že v domácím přechlorovaném bazénu, nemá žádná nemoc šanci, i kdyby ji chudák ježek měl. A než tady lamentovat nad tím, že se někdo nakazí, by bylo rozumnější vymyslet, jak příště zabránit tomu, aby se tam někdo zase utopil. Ten ježek mohla... celý příspěvek >
Jaká je to denivka?, 5.6.2017
Myslím, že ji mám také Bohužel nevím, jak se jmenuje, viděla jsem v zahradnictví ve Strážnici: denivka červená a víc nevěděli. Tak jsem ji koupila, protože červenou jsem neměla
Trvalky - určenie, 5.6.2017
Na druhém obrázku není kalokvět, ale nejspíše ladoňka španělská
Trvalky - určenie, 5.6.2017
Skoro vám závidím... To bylo právě záměrem: jednou ji vyseju a pak už se bude přesemeňovat sama, stejně jako kdysi u babičky. Možná, kdyby nebyla tři roky po sobě tak strašná sucha Na jaře jsem rozhodila různých semínek za 500Kč, na záhony, kde se... celý příspěvek >
Světlušky 2017, 4.6.2017
Viděla jsem světýlko včera, kolem 20.30h, na zemi v posekané trávě pod tisovcem(že by tedy larva?) Cestou se psem zatím nic.
Slepičky malou zahrádku?, 1.6.2017
No vážně moc pěkná Nejsem žádná odbornice přes slípky, jen jeden známý se tím trochu zabývá a na dvorku mívá vždycky něco extra, než my všichni obyčejné horalky, ale takovéhle ještě neměl Konvalinka
Co je to prosím?, 31.5.2017
Kde to píšou prosím, můžete hodit odkaz? Na wiki: Plody jsou malé červené malvice, u některých druhů jsou jedlé.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika