Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.6.2011
Nevím jestli někdo z diskutérů ví přesně co je to ergonomie.Ten křivý štyl u Fiskarsu je jen křivý štyl - násada, toporo. Ergonomieje je věda pro levoručky. Osobně jsem si zkusil rytí naondulovaným Fiskarsem za tucet stováků. Po urytí brázdy v délce... celý příspěvek >
Vari oborávač brambor, 10.6.2011
Tady nejde o názor, ale o nastavení radlic na konstantní zahloubení. Velikost zahloubení se mění využíváním zářezů!! Jiří
Broušení kosy, 8.6.2011
Kosa se průběžně naklepává a obtahuje podle potřeby!!! Jiří
Broušení kosy, 8.6.2011
Ztenčování kosy na brusu provádějí jen barbaři a nepoučitelní! Jiřízcvt
Dotaz k chovu kozy domácí, 5.6.2011
Kdo ti to řekl, nebo kde jsi na to přišel. Z prkatého mléka je tvaroh smradlavý a navíc velmi nechutný a kyselý. Jiří
Pripustenie kozy, 4.6.2011
Doba, kdy koza příjde do říje je dána délkou dne. První prskání začne po 20-tém srpnu. A opakuje se po 28 dnech. Má výtok z pochvy, dokud je čirý může být připuštění úspěšné, když se zakalí je už pozdě. Má také zvýšenou teplotu, měří se v... celý příspěvek >
Kosa, 4.6.2011
Tomu štokrdleti se říká "dědek". Jiří
Dotaz k chovu kozy domácí, 3.6.2011
I kravské mléko smrdí. Proto se zpracovává v mlékárně. Kozí mléko má také svůj charakteristický prk. Na farmách, kde se zabývají výrobou sýrů jsou kozy selektovány. Ty co mají mléko s výrazným prkem jsou brakovány. Vůni i chuť mléku dává koza a... celý příspěvek >
Pořízení kozy, 3.6.2011
Prozadím Vám to. Když jsem měl podmínky a choval kozy, tak měly seno, které jsem získal kosením cizích zahrad v nájmu.To seno měly i v létě ad libitum-podle chuti, strouhanou řepu, posypanou šrotem-nejlépe směsí obilovin a podával nápoj, ve kterém... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 3.6.2011
Ten obojek neni z mé hlavy, ale z odborné literatury. Jestliže mléko koy páchne, je lépe se této kozy zbavit. Věděl jsem o koze z jejihož mléka vyrobený tvaroh nekonzumovaly ani slepice. Jestliže je koza při dojení velmi neklidná používají se dva... celý příspěvek >
Jak správně nasadit kosu, 2.6.2011
Autor diplomky bude mít ke konci roku 70. Před cca 15 lety jsem kosil na seno něco přes půl hektaru najatých zahrad. Tož to bylo pošušňáníčko. Samý omladek, nejvíc tam kde jsou švestky. Jsou vyrostlé z pecek i kořenů. Když je to mladý čerstvý... celý příspěvek >
Jak správně nasadit kosu, 1.6.2011 Obsahuje fotku
Jsem až překvapen, že je o kosu zájem. Přečetl jsem s celou řadu blábolů v tématu kosa. Popis: list - čepel, hřbet, špice, pata, patka. Čepel je tenká část, na vnitřní straně je břit na vější hřbet (zesílená část), špice je vlevo, pata je úplně... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 31.5.2011
Firmu, ani název strojku neznám. V každém větším krámě, něco jako u nás domácí potřeby, jej mají. Když jsem tam byl naposled, tak se cena pohybovala nad 1700Kč-v přepočtu. Jiří
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 30.5.2011
Tento strojek neni moc podařený. Dá se s ním sít do plných řádků a do špetek. Při setí do plných řádků je vyřazena funkce špetkování. Setí do špetek se provádí pomocí hvězdic s různým počtem palců, které přes táhlo otevírají výsevné zařízení, mění se... celý příspěvek >
Rýč, 30.5.2011
Jsi má krev. Sám ryji pár arů v těžké jílovité půdě. Provozuji přesně tentýž tělocvik, jaký tady popisuješ.A to mám už 70. Dělat to s pokrouceným Fiskarsem, tak při každém druhém zarytí jdu na hubu a líbám matičku zem. Každá věc je na něco, i ten... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika