|
Příspěvky uživatele - 175.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sviluška na okurkách?, 12.6.2012 Mam to ve skleniku take. Leze to i na rajcata, ze? Musi se postrik strikat i zespod na listy nebo jen zvrchu... |  | Rajcata - z jednoho dve, 12.6.2012 me tchan porad tvrdi, ze kdyz necham vice nez 1 vrchol, tak se rajce oslabi a bude mene plodit. Tak koukam, to bude asi fama |  |
|  | Rajcata - z jednoho dve, 8.6.2012 asi jsem to spatne pochopila, ja urizla a zasadila vrchol ne takovy ten bocni vyhonek... Takze vrchol ne, takove ty bocni, co se vystipuji? |  | Rajcata - z jednoho dve, 8.6.2012 udelala jsem to tak, ale stalo se mi, ze se proste neprijala, jen jedno mensi. Takze pokud uriznu vrcholek prilis dlouhy, tak se neprijme, ze? Mela jsem dost dlouha rajcata, urizla jsem tak 30 cm. Musi to jit nejdrive do vody nebo to staci jen do... celý příspěvek > |  | Kopr - svetly skudce, tecky, 8.6.2012 Dobry den,
mam na kopru vsude hnedave tecky, coz jsou malinci broucci, ma to nozicky. Co to je a jak se toho zbavit? Take mam na listech cervene repy tmave, sedave az cerne broucky, ty jsou ale o neco vetsi nez na kopru, jsou i na sobe a listy se... celý příspěvek > |  | Rajcata - z jednoho dve, 13.5.2012 Dobry den, nekde jsem se tady docetla, ze tady nekdo ureze rajce v puli, kdyz je vysoke, da do vody, necha zakorenit a nasadi, to stare pry vypusti novy slahoun, hlavicku a tak dostanu rajcata dve a nebudou tak vysoka. je to pravda, opravdu se to tak... celý příspěvek > |  | Rajce, paprika - sede skvrny, 2.5.2012 tak dik za rady, zitra uz doufam dam to foto. Moc to s tim neumim, tak to chvili trva. S tim zalivanim mate asi pravdu, zalivam sprskou, protoze mam kolem salat, tak se to na listy jiste dostane. No snad to neni nejaka nemoc. Ony ty skvrny totiz... celý příspěvek > |  | Rajce, paprika - sede skvrny, 1.5.2012 I kdyz jsou ve skleniku? Je pravda, ze je tam horko, i kdyz vetram...
|  | Rajce, paprika - sede skvrny, 30.4.2012 Dobry den, ted jsem vysadila rajcata do skleniku a behem 2 dnu mam na listech sedave skvnky, i na paprikach, jak vypalene, jinak zadne breberusky jsem nevidela. Zda se ale, ze se to rozleza, co to muze byt, zkusim dat zitra i foto. Pokud to ale... celý příspěvek > |  | Jak na dřevěné násady?, 28.4.2012 Prosím, popsat celou operaci zalévání, obchodní název použité pryskyřice. |  |
|  | Automat na otvírání kurníku, 25.4.2012 S otevíráním si nedělejte starosti. Slepice si otevřou samy, přes nášlapný mechanismus. Zavírat se dá pomocí lanka, vedeného pres kladky, téměř na libovolnou vzdálenost. Jina stačí googlit a využít. |  | Mám zahradu 1000 m2 a v ní ovocné stromky - mohu chovat kozy?, 13.4.2012 Raději ne. Když ovšem je budete chtít mermomocí, tak je nutné před pořízením chovu provést určitá opatření. Mít vhodné prostory na ustájení, mít dostatečnou krmivovou základnu, na stromky opatřit bytelné krytí, protože ty mlsounky půjdou nejprve a... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.3.2012 Mr Bigu, matete lidi! Chemické složení uváděné oceli je toto: C 0,24, Mn 1,2, Cr 0,3, Ti 0,04, B 0,002 - čísla u legujících prvků jsou v obsahových procentech. Tato ocel je nízkolegovaná, a proto má do nerezu velice daleko. Je to ocel, která má... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 29.3.2012 Prosil bych přispěvatele ladaadala, aby vysvětlil a přiblížil pojmy: brusný úhel a fůru dalších faktorů.
Jiří |  | Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 1.3.2012 Pokud chcete navozit něco na zasypání nerovností na zahradě, tak v žádném případě nechtějte zeminu. V tomto případě vám můžou dovézt cokoliv. Musíte chtít ornici, nejlépe na smlouvu, pro případnou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|