Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Očkování, 26.4.2016
Hlavně u peckovin nebo raději u ničeho očko nezavazujte. Např. broskvoně to špatně snášejí. Pokud nemáte roub z jednoletého, použijte jakékoliv jiné. Pokud však nemáte odložené rouby, už se vám budou těžko vhodná očka hledat.
Roub, 24.4.2016
Ano, nemáme dostatek informací (druh dřeviny, stáří podnože, jak moc je roub vyrašený a způsob roubování...). Obecně bych ten letorost odstranil.
Rajčata do skleníku - je už čas?, 18.4.2016 Obsahuje fotku
Mně už (v SZ Bulharsku) rajčata taky kvetou, ačkoliv tak teplo jako ve vašem skleníku nemají. V noci kolem 10, odpoledne kolem 30. Zajímavý je pro mě postup sousedů, kteří v březnu vyseli papriky do volné půdy a přikryli je PE fólií. Přitom v noci... celý příspěvek >
Roubování angreštu, 18.4.2016
Řekl bych, že je to v dubnu normální. Největší přírůstky čekejte na přelomu května a června, kdy se také roubuje za zelena. Já dělám jen malinký rozdíl, angrešt nemažu ničím (někdy se řez popálí nevhodným voskem).
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 14.4.2016 Obsahuje fotku
Právě mi na nejsevernější zahradě (Třebíč) rozkvetla poslední Leskora. Na nejteplejší zahradě (o pět rovnoběžek jižněji) už mám meruňky 25 mm dlouhé. Hrušky mají teprve 10 mm. I tady však po deštích řádí monilia. Kdo není zvyklý na chemické... celý příspěvek >
Další diskuze:  91  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika