|
Příspěvky uživatele - 91.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Očkování, 26.4.2016 Hlavně u peckovin nebo raději u ničeho očko nezavazujte. Např. broskvoně to špatně snášejí. Pokud nemáte roub z jednoletého, použijte jakékoliv jiné. Pokud však nemáte odložené rouby, už se vám budou těžko vhodná očka hledat. |  | Roub, 24.4.2016 Ano, nemáme dostatek informací (druh dřeviny, stáří podnože, jak moc je roub vyrašený a způsob roubování...). Obecně bych ten letorost odstranil. |  |
|  | Rajčata do skleníku - je už čas?, 18.4.2016  Mně už (v SZ Bulharsku) rajčata taky kvetou, ačkoliv tak teplo jako ve vašem skleníku nemají. V noci kolem 10, odpoledne kolem 30. Zajímavý je pro mě postup sousedů, kteří v březnu vyseli papriky do volné půdy a přikryli je PE fólií. Přitom v noci... celý příspěvek > |  | Roubování angreštu, 18.4.2016 Řekl bych, že je to v dubnu normální. Největší přírůstky čekejte na přelomu května a června, kdy se také roubuje za zelena. Já dělám jen malinký rozdíl, angrešt nemažu ničím (někdy se řez popálí nevhodným voskem). |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 14.4.2016  Právě mi na nejsevernější zahradě (Třebíč) rozkvetla poslední Leskora. Na nejteplejší zahradě (o pět rovnoběžek jižněji) už mám meruňky 25 mm dlouhé. Hrušky mají teprve 10 mm. I tady však po deštích řádí monilia. Kdo není zvyklý na chemické... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|