Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bananovníky, 30.10.2016
Houbové chorobě bych příčinu nepřisuzoval. Uvnitř má ještě mnohem méně světla než venku. Pokud se mu současně zvedne teplota a je hodně zalitý, nedělá mu to dobře. Přestaňte zalévat. Možná, že z kořenů vyraší nové sazeničky.
Očko čerešne, 27.10.2016
Třešeň nevyžene nový.
Maďarská, 25.10.2016
S tou šarkou máte pravdu. Mám ji na třech největších stromech naočkovaných na slivoňových odkopcích. Ale ty plody jsou tak chutné a veliké, že jsem ještě nenašel dost sil se jich zbavit. Zatím jen opaluji nůžky po řezu nad plamenem. Mladou VP i... celý příspěvek >
Mamut, 25.10.2016 Obsahuje fotku
Když už jsme u té zahraniční "ovocnářské latiny", taky jsem objevil jeden úlet. Nedávno jsem se seznámil s majitelem školky v Montaně (ne v US) a na jeho webu visí 300gramové meruňky (velmi pozdní kříženec Maďarské?). Samozřejmě, že je to... celý příspěvek >
Maďarská, 25.10.2016 Obsahuje fotku
Myslím, že zkušený zahrádkář, který má vzrostlou Maďarskou i Sabinovskou je v sezóně dokáže snadno rozeznat. Jeden plod cizí meruňky a navíc třeba před sezónou bych nechtěl určovat. Nicméně v červenci bych už jen vizuálně rozlišil tak 95% svých plodů... celý příspěvek >
Halehaven, 23.10.2016 Obsahuje fotku
Nemáte náhodou zkušenosti s rodičovskou J. H. Hale. Já jsem si ji dnes pořídil. Měla by být spíše pozdní.
Fayette, 23.10.2016 Obsahuje fotku
Asi to tak bude i na Balkáně.
Totálne neškodný herbicíd, 23.10.2016 Obsahuje fotku
Myslím, že v jednadvacátém století můžeme už od motyky přejít i k neškodné mechanizaci vyššího levelu. Zejména pokud je zahrada poněkud větší.
Víno z hlohu, 13.10.2016
Taky bych byl opatrný na pití neodměřeného množství vzniklé tekutiny i na její název. Zvláště v kombinaci s některými léky. Ve správném dávkování to však skutečně může být zdraví prospěšné. Proto to nemusí být ani nijak chutné. Při sledování této... celý příspěvek >
Meloun červený, 4.10.2016
Jak vám dopadl meloun v 700 m.n.m.? Trochu jsem měl strach, že u vás bude v noci chladno.
Mrazuvzdornost fíkovníku a olivovníku, 4.10.2016 Obsahuje fotku
Hezké! Já mám mírně odlišný problém. Fíkovník mi prorůstá od souseda plotem. V lednu vymrzl až k zemi. Vypustil pak nové výhony, až 180 cm vysoké, a plody (jarní a pak letní). Ty jarní jsou už sladké, ale ty letní asi letos... celý příspěvek >
Sázení stromů v zimě?, 30.9.2016
Nebyla to náhoda. Jabloně jsou okousané vždy první. Mimmo
Ploštice - jak se jich zbavit, 27.9.2016
Cimex sice taky patří do podřádu ploštic, ale bylo by lepší nazývat ji plným českým jménem ŠTĚNICE. Jinak v tom budeme mít guláš.
Bergeron nebo Harlayne?, 25.9.2016 Obsahuje fotku
Ta variabilita podle lokality je asi dost výrazná. Já znám Goldrich jako velmi chutnou při plném dozrátí. Je mírně nakyslá, což mnozí experti upřednostňují před planějšími sladkými chutěmi. U Velkopavlovické jsem se domníval, že větší plody snad ani... celý příspěvek >
Skladovanie domáceho červeného vína, 25.9.2016
Už jsem se dlouho nepodrobil žádné antidopingové kontrole ani nedělám na plynové chromatografii. Takže nemám příliš čerstvé informace. Pokud bych však připomínkoval účelnost naznačené metodiky na detekci plastifikátorů, napsal bych tam: "Blbost, dají... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika