Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jed Akátu, 9.4.2017
To vám nikdo nepřejeme, ale poradit neumíme. Pokud vám nedělali CRP (ani jste si ho nedělal sám), můžete mít pravdu v tom, že to není bakteriální infekce, ale možná reakce na nějakou látku v trnu.
Jed Akátu, 9.4.2017
Myslím, že když se říznu na zahradě nožem nebo se píchnu jehlou a nevydezinfikuji si ránu, nebudu mít na ruce otok. Malý trn nebo stačí zalomený chloupek některých housenek může naopak způsobit velký otok postižené tkáně. Nemyslím si, že je trn (nebo... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 8.4.2017
Pro IH: výborné texty a výborné rostliny. Škoda, že nemáte na foťáku "makro" funkci. Bylo by to fakt super.
Náprava sloupcovité jablone, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Brzy už tam budou aspoň poupata.  Zatím nejsou moc efektní.
Výsadba do skleníku, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Já mám teď pod fóliovým tunelem ranná rajčata s nasazenými poupaty. V zimě jsem měl tento tunel na salátu. Asi mu to pomohlo.
Náprava sloupcovité jablone, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Já pěstuji hlavně Rondo a Sonet. Momentálně jsou vysoké asi 3 m a větvičky nepouštím na větší délku než na 15 cm. Jsou v jedné řadě s odstupem jeden metr.  Mívají asi 30 velikých jablek, pokud je nesežerou červi. Při přeplození druhý rok... celý příspěvek >
Rozkvétání 2017 M+B, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Snad ty plůdky už nepomrznou. Nejsou při zemi.
Zakrslá broskvoň v květu už z obchodu, 6.4.2017
Sazenice se lépe vyklopí v celku i s balem když je substrát zaschlý. Pokud se při přesazování bal trochu rozpadne a rychle se překryje vlhkou zeminou, také se nic nestane. V kontejneru bude tato rostlinka živořit.
Náprava sloupcovité jablone, 6.4.2017
Ten čtverák se mi docela líbí (pokud je jeden a ne celá hustá řada). Jenom nevím, zda se ujme při tak malém zastřižení. Stromek byl přesazen nyní?
Už vám leze podzimní česnek?, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Můj už je taky venku (ale jen část k přímé spotřebě)
Rozkvétání 2017 M+B, 4.4.2017
Říkáme konečně, ale pozdější kvetení by bylo méně rizikové. Nám v Třebíči i v 480 m kvete od včerejška Bergeron na chráněném stanovišti. Z československých odrůd mám pocit, že rozkvétá poslední Vesprima.
Ako postupovat, aby som mal tento rok mal konecne hrusky?, 4.4.2017 Obsahuje fotku
Mám opačný problém. Nechci letos plody, ale asijská hrušnička naroubovaná před rokem na kdouloň nasadila přes 60 květů a zatím jen dva listy. Mám ji zatím nechat být nebo všechno hned olámat?
Rozkvétání 2017 M+B, 4.4.2017 Obsahuje fotku
Meruňky kvetou skoro všude o něco později než v loňském roce. U třešní si to netroufnu s jistotou tvrdit.
Jaký je to stromek? (z pecky), 4.4.2017
Nejsou to třešně, višně, meruňky ani švestky. Mně osobně z kvasu peckovin nevyklíčilo nikdy nic. Jestli je to alkoholem nebo nedostatkem kyslíku, to nevím. Trochu mi to připomíná z dřevin moruše. Prvé listy však nebývají pro rostlinu vždycky... celý příspěvek >
Vyhlazení stromů hryzci, 4.4.2017
Ty hrozné zážitky s hryzci mě opravdu děsí a vůbec nikomu je nepřeji. Pokud jde o louhy, myslím, že to může fungovat. Pokud se vám dostane louh na kůži, dlouho to trvá než ho smyjete velkým množstvím vody. Mluvím teď o draselném a sodném louhu. Ne o... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika