|
Příspěvky uživatele - 209.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
popínavka na balkon, 18.5.2008 děkuji. koupila jsem semínka nějakých popínavých letniček, které mají vyrůst do 200cm, tak jsem zvědavá, raději chvíli počkám než začnu vyrábět oporu po které se budou pnout, člověk nikdy neví. |  | kdo pozná květinu, 10.5.2008 děkuji, našla jsem to i v encyklopedii, není zrovna jednoduchá na pěstování, máte někdo nějaké cenné rady? |  |
|  | Trumpetky, 10.5.2008 Dobrý den, Vaše trumpetky jsem našla v katalogu firmy Starkl. Takže si zajděte na jejich www stránky, je to i v češtině a určitě by tam měl být návod na pěstování.
Přeji hodně zdaru |  | nerostou, 10.5.2008 Dobrý den
před víc jak měsícem jsem zasadila balkonovky, už je mám 3 týdny venku, krásně na ně svítí sluníčko, mám je otočené tak jak budou poté na balkoně. Trápí mě, že se ještě balkonovky nijak nezahustily, nevytvořily košaté rostliny, některé z... celý příspěvek > |  | kdo pozná květinu, 10.5.2008 no vidím že návštěvníků je hodně ale zatím nikdo nic nepoznal? no snad do té doby než mi někdo prozradí co to je za květinu tak jí nijak neuškodím. |  | kdo pozná květinu, 10.5.2008 takuž jsem na to přišla |  | kdo pozná květinu, 10.5.2008  dobrý den,
dostala jsem květinu, voní jako jasmín ale při porovnání to není jasmín pravý, rostě velmi košatě, ted má tak 30 cm na výšku, velké složené květy podobné růžím. Květy jsou bílé na začátku a pak zežloutnou, listy tmavě zelené. Jaká by to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|