Příspěvky uživatele - 214.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Afrikány - výsev, 26.3.2021
Dobrý den. Moje známá si stěžuje, že vysela nízké afrikány. Má je zatím na okně v bytě. Rostlinky pěkně vylkíčily a když byly vysoké 2-3cm, začaly se ohýbat a uhynuly. Čím to může být? Děkuji za radu.
Broskve a nektarinky ze semena, 22.7.2017
Potom je důležité každý rok stříkat proti kadeřavosti a monilióze protože tyto choroby spolehlivě zničí mladé stromky.
Broskve a nektarinky ze semena, 22.7.2017
Pecky jsem dal začátkem prosince do sklepa, musí být ve vlhkým písku Začátkem března dát pecky po jedné do květináče a umístit je do tepla. V květnu vysadit na místo kde chceme mít strom a začátkem srpna očkovat. Nemá cenu ztrácet čas planými... celý příspěvek >
Broskvoň probírka plodů, 25.5.2017 Obsahuje fotku
Meruňky
Broskvoň probírka plodů, 25.5.2017 Obsahuje fotku
U mně Brno jih broskve mám, meruňky některý strom je obsypaný jiný nemá skoro nic, hrušky asi nebudou, svestek je plno, třešní je dost, ořechý částečně zmrzly, jahody nějaká malá část zmrzla.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika