Příspěvky uživatele - 138.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 21.7.2017
Díky za názor o duranciích. V těch mám celkem jasno - vysaeny a pěkně rostou. * Oskeruše zvažuji už delší dobu, ale spíš jen jako oživení krajiny pro budoucí.. Jen se pořád nemůžu odhodlat... Rafael.
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 21.7.2017 Obsahuje fotku
Určitě existují i nějaké výjimky, ale myslím si, že jich moc nebude. "Nejlepší soused je žádný soused! Nejlepší sourozenci, rodina, příbuzenstvo je to co bydlí aspoň 30 km daleko... a nemáte s nimi žádné spolky. (S výjimkou starání se o staré... celý příspěvek >
Kvas s hrusiek a jablk, 7.10.2015
Ale když je to sladké? Já si myslím, že byla chyba v měření cukernatosti. I hruškový kvas který obsahuje málo kyselin nemůže po dokvašení chutnat sladce!!! Rafael
Plot s ovocnych stromov, 21.6.2015
P.Smutný hodlá využít kapkovou závlahu - tím je problém vyřešen. Že se stromek sází do obohaceného substrátu (kompostu) považuji za běžnou zásadu, jak jsem uvedl. J.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika