|
Příspěvky uživatele - 238.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zničit trávu pod pletivovým plotem, 18.7.2017 Mám pletivový plot, pod kterým mám gumové pásy a přesto mi tam značně roste tráva s plevelem. Čím to stříknout, když bývalý velice účinný Travex již neexistuje? |  | Křovinořez jde pouze na sytič, 21.5.2015 Měl jste naprostou pravdu. Rozebral jsem karburátor, rozhýbal membránu a křovinořez maká. Jste odborník a za Vaši úspěšnou radu Vám co nejsrdečněji děkuji.
Tondys |  |
|  | Křovinořez jde pouze na sytič, 14.5.2015 Ne, před startováním byl vylitý a potom jsem jej nastartoval. Chytá, ale se zavřenou vzduchovou klapkou a i když jí pomalu posouvám do polohy otevřeno, ihned zhasne takovým způsobem, jako že nemá benzin, nebo je zahlcený. |  | Křovinořez jde pouze na sytič, 14.5.2015 Mám křovinořez Oleo Mac 740T téměř nový, jedenkrát použitý v loňském roce. Nyní jej chci nastartovat a on mi jde pouze se zavřeným vzduchem. Když i pomalu páčkou otevírám klapku, okamžitě motor zhasne. Je tam nový benzin, starý jsem vylil. Prosím... celý příspěvek > |  |
|
|
|