Příspěvky uživatele - 238.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zničit trávu pod pletivovým plotem, 18.7.2017
Mám pletivový plot, pod kterým mám gumové pásy a přesto mi tam značně roste tráva s plevelem. Čím to stříknout, když bývalý velice účinný Travex již neexistuje?
Křovinořez jde pouze na sytič, 21.5.2015
Měl jste naprostou pravdu.  Rozebral jsem karburátor, rozhýbal membránu a křovinořez maká. Jste odborník a za Vaši úspěšnou radu Vám co nejsrdečněji děkuji.            Tondys
Křovinořez jde pouze na sytič, 14.5.2015
Ne, před startováním byl vylitý a potom jsem jej nastartoval. Chytá, ale se zavřenou vzduchovou klapkou a i když jí pomalu posouvám do polohy otevřeno, ihned zhasne takovým způsobem, jako že nemá benzin, nebo je zahlcený.
Křovinořez jde pouze na sytič, 14.5.2015
Mám křovinořez Oleo Mac 740T téměř nový, jedenkrát použitý v loňském roce. Nyní jej chci nastartovat a on mi jde pouze se zavřeným vzduchem. Když i pomalu páčkou otevírám klapku, okamžitě motor zhasne. Je tam nový benzin, starý jsem vylil. Prosím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika