Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik na pilatku, 14.5.2017
Višně ne, pilatky poškozují jen slivoně a jabloně.
A zase ty fleky na listech rajcat, 12.5.2017
Myslím, že za to může substrát. Ty, co se prodávají jsou jen na bázi rašeliny. Chybí tam jílovité částice, živiny, prostě není to "hlína".  Já si je míchám. Koupím Substrát pro výsevy a množení a smíchám ho se zemí ze záhonu nebo z krtiny. Třeba... celý příspěvek >
Mráz, 10.5.2017
V HK šedivec pořádný, ale opravdu jen přízemní Ani na bramborách to není znát, ani na révě u země rašící.
Calypso zmizelo?, 9.5.2017
Ale je zvlášť nebezpečný pro ostatní hmyz i dravé roztoče, má povolení jen do brambor a řepky. Zakázaný v integrované produkci.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 8.5.2017
Jabloně odkvétají. Dnes jsem použil proti padlí, strupovitosti a pilatce Talent, Mythos a Reldan. Kolem Těchlovic a Libčan v tyto dny pracují postřikovače ostošest!
Signum proti chrastovitosti a hrdzi, 8.5.2017
Signum ale bude fungovat také.
Náhlá viditelná žilnatá kresba u listů rajčat + světlání, 7.5.2017
Myslím, že už mají vyžilý substrát a malý kelímek, ale po přesazení budou OK. Fialová rajčata mohou být nastydlá.
Odzimování fíkovníku, 7.5.2017
Mně nejde tolik o fíky, ale o nádhernou dekoraci se subtropickým nádechem.
Odzimování fíkovníku, 7.5.2017
Mně komplet zmrzl. Uřízl jsem ho u země a už od kořenů raší...
Captivator - dle fotky poradíte?, 3.5.2017
Může to být mrazem/sluncem. Já mám něco podobného v malém na neznámém žlutém angreštu.
Doba postřiku proti pilatce, 2.5.2017
Actara má úl. thiamethoxam, ve světě se používá i v ovoci a zelenině. Dá se to vygooglit podle úl.
Doba postřiku proti pilatce, 2.5.2017
Talent je v ČR běžně dostupný, Topas má v ČR registraci i na strupovitost, ale myslím, že ji někdy v minulosti určitou dobu neměl. K Talentu, Topasu či Zatu bych určitě přikombinoval kontaktní Dithane, Merpan či hloubkový Mythos pro posílení a... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.5.2017
Já jsem poprvé zaregistroval úžeh na třešni Stella.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 1.5.2017
Monilinii jsem zvládl na jedničku (Signum, Signum, Talent), ale plůdky komplet opadaly. Takže jako vloni - zase nic. Ani na ochutnání.
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 30.4.2017
Lišaj paví oko?
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika