|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 5.6.2017 Já mám listy i plody zatím zcela čisté, bez strupovitosti či padlí. V okolních zahradách je hodně strupovitost, padlí méně. Po odkvětu jsem jednou použil v jádrovinách proti padlí a strupovitosti Signum v dávce 8 g + 1 g Zato v 10 ll vody, abych se... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.6.2017 V Česku taky, ale nemluvil bych o zákazu. Třeba bude nová registrace. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.6.2017 Podle AMETu (Nové Zámky) je u Vás nejvyšší čas stříknout!. Já jsem nakonec v tom hycu stříkal (Integro + Mythos). Na malých stromcích byly mšice, tak jsem jim přidal ještě Mospilan. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.6.2017 Tak bych postřik proti obaleči v HK viděl na cca 7. června. Docela se shoduji s AMETem (Želí, Radíkovice, Těchlovice...), na portálu EAGRI (Svobodné Dvory) jsou trochu pozadu. Na příští týden hlásí přeháňky, proto možná stříknu už dnes Integrem,... celý příspěvek > |  | Prosím o identifikaci plevele, 28.5.2017 ...bude z tebe fiala". |  | Co je to za rostlinu?, 27.5.2017 Ale nasměroval pan Josef.. Vůbec by mě nenapadlo, že to je rostlina brukvovitá. Taková rozčepejřená... |  | Co je to za rostlinu?, 27.5.2017 Úhorník mnohodílný. |  | Co je to za rostlinu?, 27.5.2017 Vratič??? |  | Morella višně ožer listu, 25.5.2017 Třeba píďalka podzimní nebo píďalka zhoubná. Reldan (Reldan ne do třešní!), Calypso, Mospilan, event. Decis, Karate. Letos je mám hojně na třešni, ale velkým stromům škodí jen při přemnožení. Budu stříkat proti červivosti třešní posledním zbytkem... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 24.5.2017 Pro Hradec Králové odhaduju termín postřiku larvicidy (Calypso, Mospilan, Reldan...) po 5. červnu, při dokvétání bezu. Záleží ale, jaký bude průběh počasí, bude-li teplo (má být). Nálety do lapáku jsou zatím minimální (2 - 8 ks/den). Zaznamenal jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za výrustek na palmě?, 17.5.2017 Asi se pokouší kvést... |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 16.5.2017 Tak obaleč východní není zrovna moje parketa. Ale na rostlinolékařském portálu je záložka: Vývoj SET vybraných ŠO... Tabulka: Optimální termín indikace (postřik). Třeba někdo poradí. A použil bych Calypso, Mospilan, Reldan... Mrkněte i na... celý příspěvek > |  | Biely povlak na listoch u Moruši Ćiernej Bzeneckej, 16.5.2017 Mně to připadá jako spálené od slunce. |  | O jakou jde chorobu slivoně?, 15.5.2017 Na tom prvním obrázku je mšice slívová. |  | Postřik na pilatku, 14.5.2017 Spintor nemá pro pilatky registraci, nevím, jestli bude fungovat. Stříká se na konci kvetení, když plátky hodně opadávají. |  |
 |
|
|
|