Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prebierka plodov, 21.6.2017 Obsahuje fotku
Fuji, co není Fuji. Snad Rubinola.
Prebierka plodov, 20.6.2017
Protrhal jsem Idared, Najdared, Golden Delicious, Granny Smith, Lunu, trochu i Gold Bohemii a "Fuji", co není Fuji, ale spíš Rubinola. Schválně ji zítra vyfotím, jestli někdo podle habitu moji domněnku potvrdí.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 17.6.2017
V ČR zase končí Syllit, proti skvrnitosti listů meruňky měl OL 60 dnů. Asi proto, že zanechává dlouho rezidua, zvláště na sametových slupkách meruněk a broskví. Discus a Talent mají registraci do roku 2022. Novým širokospektrým fungicidem proti... celý příspěvek >
Stromky umírají, 17.6.2017
Hrušně se obecně hůře ujímají.
Stromky umírají, 17.6.2017
Možná je to právě tím substrátem - vysychá a nepřijímá vodu z okolí. Do jámy je nejlepší nepřidávat nic.
Papriky, 17.6.2017
Myslím, že to je způsobené savým hmyzem, nejspíš třásněnkami. Decis, Vertimec...
Identifikace rostliny, 16.6.2017
Nějaká pupalka, turan kanadský, violka, rozmazaný snad pryšec.
Čím nechat porůst kámen?, 16.6.2017
Aby dlažba získala patinu, můžete ji polévat rozředěným kravincem. To se tak opravdu dělá...
Čím nechat porůst kámen?, 16.6.2017
Kámen je krásný a až ta dlažba získá patinu, tak to bude super. Ten kámen tam je rostlý? Já bych ho takhle jen hýčkal.
Založení nového trávníku, prorůstaní bohužel nevím čím, 13.6.2017
Tohle pýr není. Může to být ježatka kuří noha, rosička krvavá... Vytrhávat a hlavně sekat. Časem vymizí.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 11.6.2017
Já bych teda raději opožděný postřik udělal. Housenky obaleče jablečného přelézají do okolních plodů. Jedna tak poškodí 2 - 3 plody. Tomu by s právě dalo zabránit. Dnes jsem ošetřil jabloně znovu Integrem, protože jablek bude méně. Ne kvůli mrazu,... celý příspěvek >
Identifikacia rastliny, 10.6.2017
Kapustka obecná.
Co je toto za plevel?, 10.6.2017
Šrucha zelná.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 10.6.2017
Bellis je dostupný na diskontu!
Brouci - co to je a co s tím, 8.6.2017
Talstar už dávno není. Samotný Mospilan nebo kombinaci Puklistop.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika