|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prebierka plodov, 21.6.2017  Fuji, co není Fuji. Snad Rubinola. |  | Prebierka plodov, 20.6.2017 Protrhal jsem Idared, Najdared, Golden Delicious, Granny Smith, Lunu, trochu i Gold Bohemii a "Fuji", co není Fuji, ale spíš Rubinola. Schválně ji zítra vyfotím, jestli někdo podle habitu moji domněnku potvrdí. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 17.6.2017 V ČR zase končí Syllit, proti skvrnitosti listů meruňky měl OL 60 dnů. Asi proto, že zanechává dlouho rezidua, zvláště na sametových slupkách meruněk a broskví. Discus a Talent mají registraci do roku 2022. Novým širokospektrým fungicidem proti... celý příspěvek > |  | Stromky umírají, 17.6.2017 Hrušně se obecně hůře ujímají. |  | Stromky umírají, 17.6.2017 Možná je to právě tím substrátem - vysychá a nepřijímá vodu z okolí. Do jámy je nejlepší nepřidávat nic. |  | Papriky, 17.6.2017 Myslím, že to je způsobené savým hmyzem, nejspíš třásněnkami. Decis, Vertimec... |  | Identifikace rostliny, 16.6.2017 Nějaká pupalka, turan kanadský, violka, rozmazaný snad pryšec. |  | Čím nechat porůst kámen?, 16.6.2017 Aby dlažba získala patinu, můžete ji polévat rozředěným kravincem. To se tak opravdu dělá... |  | Čím nechat porůst kámen?, 16.6.2017 Kámen je krásný a až ta dlažba získá patinu, tak to bude super. Ten kámen tam je rostlý? Já bych ho takhle jen hýčkal. |  | Založení nového trávníku, prorůstaní bohužel nevím čím, 13.6.2017 Tohle pýr není. Může to být ježatka kuří noha, rosička krvavá... Vytrhávat a hlavně sekat. Časem vymizí. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 11.6.2017 Já bych teda raději opožděný postřik udělal. Housenky obaleče jablečného přelézají do okolních plodů. Jedna tak poškodí 2 - 3 plody. Tomu by s právě dalo zabránit. Dnes jsem ošetřil jabloně znovu Integrem, protože jablek bude méně. Ne kvůli mrazu,... celý příspěvek > |  | Identifikacia rastliny, 10.6.2017 Kapustka obecná. |  | Co je toto za plevel?, 10.6.2017 Šrucha zelná. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 10.6.2017 Bellis je dostupný na diskontu! |  | Brouci - co to je a co s tím, 8.6.2017 Talstar už dávno není. Samotný Mospilan nebo kombinaci Puklistop. |  |
 |
|
|
|