Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba révy Johanniter, 2.7.2017
Bakteriální nádorovitost?
Nové listy a výhony paprik jsou zakrnělé a deformované, 30.6.2017 Obsahuje fotku
Roztočík široký.
Slivoně 2017, 29.6.2017
Budu stříkat proti obaleči švestkovému (2.generace), jakmile to počasí dovolí (zítra?) a za 10 dnů zopakuji. V HK byl konec kladení 25.6. Letos jsem to nějak pustil z hlavy s tím, že je ještě dost času. V mých podmínkách to bývalo cca 5. - 10. 7.
Preventivní postřik rajčat, 27.6.2017
Nebo za 3 dny je toho tam stejně jako po 7 či 21, tak se dají aspoň ty 3 dny, aby se neřeklo.
Ty ochranné lhůty se mění. Příbalové informace jsou pěkně na "vpagro".. ochrana rostlin... seznam přípravků.
Kumulus nemá na plíseň rajčete žádný vliv. Působí hlavně na různá padlí. Pozor na popáleniny sírou za vysokých teplot. Champion (měď) a Novozir (Dithane) se používají jen preventivně a musí se postřikem dokonale pokrýt obě strany listu, což může být... celý příspěvek >
Skvrny na listech jabloní, 26.6.2017
Strupovitost jabloně. V téhle fázi se už toho moc nedá udělat. S postřiky se začíná při rašení a končí začátkem června. Teď bych vyzkoušel třeba Tercel, Mythos, Talent nebo Topas + Dithane. Dobrý byl i Syllit.
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 25.6.2017
Mně nejvíce zabírá Mospilan, pak i Decis. Zkoušel jsem i Reldan, ale ten asi nic moc. Chess a Ninja nezabírají vůbec. Chce to stříkat několikrát po pěti dnech. Vždy se smáčedlem a hlavně postříkat listy zespodu. Stříkám jen kruhárenské zelí, kedluby... celý příspěvek >
Rajčata spodní listy, 24.6.2017
Tak to už je pak lepší si to rajče koupit... Pokud vedete na jeden výhon, tak žádná džungle nemůže vzniknout. V listech běží fotosyntéza, cukry se ukládají v plodech... aromata... Navíc osluněné plody jsou náchylnější k vytváření "nejedlého" prstence... celý příspěvek >
Rajčata spodní listy, 24.6.2017
Já listy neodstraňuju. Pokud jsou zdravé, nevidím k tomu důvod. Jen se zmenšuje asimilační plocha.
Rajčata 2017, 23.6.2017
Vlhko, teplo, hnedle červenec... zítra je stříknu proti plísni. Mám Acrobat, Ortivu, Champion, budu je střídat po 10 - 14 dnech.
Maliník - je to metlovitost?, 23.6.2017
Mně to připadá jako poškození glyfosátem.
Co je to prosím přesně za květinku?, 22.6.2017
Blahokeř.
Prebierka plodov, 21.6.2017
Jo, jo. Pravděpodobně to bude ona! Právě ta hvězdička mě hned zaujala. Díky.
Prebierka plodov, 21.6.2017
V minulosti jsem jí pár jablíček nechal, odpovídají popisu Rubinoly. Konzumně dozrála poměrně rychle, do vánoc.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika