|
Příspěvky uživatele - 97.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
zelenokvětá růže, 4.3.2008 Vážený či vážená, v květinářství sice prodávají Vámi popsanou barvu květů růží, ale přeci jen to je trošku problém. Ty květy jsou totiž pouze uměle nabarveny. Ale třeba se jednou něco takového povede vyšlechtit, tak jako se nedávno podařilo japonským... celý příspěvek > |  | Buxus, 3.3.2008 Taky jsem se pobavil. Určitý problém vidím v tom, že si to slíbené ten chlap může zapamatovat! Co potom? Stanislaw:-) |  |
|  | Botanické druhy mečíků, 3.3.2008 Dobrý den, jen jako takový postřeh uvedu, že kdysi dávno jsem se se synem toulal po Slovenských horách a šli jsme na Ritířovu horu, což je kolem Čadce. A cestou na tu horu jsme šli po louce, která byla doslova poseta rostlinou Gladiolus palustris. Na... celý příspěvek > |  | Vypalování trávy, 29.2.2008 Zdravím pane doktore. Aby nedošlo k nějakému omylu. Já nejsem zastáncem vypalování. Já jsem jen původně chtěl vědět, co je hlavní argument proti vypalování. Nemohu si pomoct, ale nedověděl jsem ho. Sám skutečně nevypaluji ani metr2,... celý příspěvek > |  | Vypalování trávy, 28.2.2008 Vážený pane. Tak to ani náhodou. Na rozklad slámy či pilin mikroorganizmy je třeba dodat velmi vysoké dávky dusíku. Porovnám to se známým kompostovám kůry, kde na 1 kubík kůry je třeba dodat až 6 kg močoviny, aby se to vůbec rozhýbalo. Proto se... celý příspěvek > |  | Vypalování trávy, 27.2.2008 Už jen krátce pane doktore. Obrovská řada rostlin bere dusík přímo z ovzduší a je schopna je poutat díky nitrogením bakteriím. Po rozložení rostliny zůstává N v půdě. Viz. bobovité. Ale např. i olše. Zdraví Stanislaw:-) |  | Vypalování trávy, 26.2.2008 Dobrý den. Děkuji za Vaši odpověď. Vzhledem k tomu, že jsem profesionální zahradník, tak mě naprosto uniká, co jsou ušlechtilé trávy a co jsou nežádoucí druhy. Pokud je to možné, prosím o upřesnění. Ještě podotýkám, že sám nic nevypaluji, protože... celý příspěvek > |  | broskvoň z pecky, 25.2.2008 Dobrý den pane Karle. Všechny tyto podnože jsou už dávno vyzkoušené. Velmi podrobně se tím zabývali třeba v Lednici na zahradnické fakultě. No a vzhledem k tomu, že se to nepoužívá, tak je zřejmé, že se neosvědčily. Krásně o tom píše třeba pan ing.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|