Příspěvky uživatele - 168.64

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže - královna květin?, 12.7.2017
Orlíčky, vlčí boby, a samozřejmě růže už pomalu nemám kam dávat, ale neodolala jsem nabídce Pelcových a pár jich zas objednala :)) A pak jsem se zakoukala do slézových růží, kvetou dlouho a včely je milují. Floxy mám jedny po předchozích majitelích... celý příspěvek >
Pilatka dřeňová a Pilatka prýtová, 12.7.2017
Dobrý den, mám snad všechny mladé výhony prošité pilatkami, proto mě též zajímá, nestačí-li pouze postřik. Je mi líto v červenci tak radikálně zasahovat střihem do růží. Také mě zajímá jaký postřik (nic moc jsem nenašla, co bylo doporučováno je teď... celý příspěvek >
Je tu nekdo kdo nema vypusteny bazen?, 25.1.2016
Máme bazén se zastřešením, slaná voda, filtrace odstavena, v zimě nezamrzne, hladina vody je stejná jako v sezoně, ve skimmru je sedm petek, na jaře tam hodím jeden pytel soli a v sezoně už jen dávkuju cca litr kyseliny sírové.
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 2.8.2013
Prosím o radu, pěstuji lilek poprvé, krásně kvete, ale když odkvete, tak ten květ uschne a upadne, žádný plod se nedělá.Mám ho ve foliáku.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika