Příspěvky uživatele - 76.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubovaný meloun, 4.7.2008
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s roubovaným melounem? Já jsem si ho letos koupil poprvé,  má už šlahouny dlouhé asi 1,5 m a stále rostou další, před týdnem měl dva malinké plody, ale ty zčernaly a odpadly a další květy jsou plané, tak nevím... celý příspěvek >
Stříhání odkvetlých růží, 17.6.2008
Dobrý den, prosím o radu jak správně odstřihnout odkvetlý květ u keříčkové růže, aby nasadila na další kvetení. Děkuji Jarka
Jalovec - možno dát do kompostu?, 3.6.2008
Dobrý den, dnes jsem ořezal okrasné jalovce, chtěl, bych se zeptat jestli mohu dát naštěpkované větve do kompostu . Děkuji Zdeněk
Mandloň - prunus amygdalus, 21.5.2008
Dobrý den, mandloň máme 5.rokem, koupili jsme ji na výstavě Zahrada Čech v LItoměřicích, bylo nám řečeno abychom si koupili dva stromky, kvůli opylení, poslechli jsme, ale nakonec nám stejně zbyl jen jeden, ten druhý zašel. přesto jsme na něm měli... celý příspěvek >
Stanley, 9.5.2008
Dobrý den, mám 4. rokem švestku Stanley, koupil jsem ji přímo v ovocné školce, ale mám tento problém. Už loni, kdy poprvé kvetla jsem po opadu okvětních lístků zjistil, že z každého květu se vytvořil plod, ale ne jeden, ale dva spojené, ty postupně... celý příspěvek >
Slivoň, 29.4.2008
Můj dědeček pěstoval na zahrádce slivoň, které říkal "Dalmatinka".Byla o něco menší než zelená renkloda, barvu měla zelenou, která přecházela do růžové až nachově modré, od té doby jsem ji nikde neviděla, nevíte prosím někdo o jakou odrůdu... celý příspěvek >
Phostrogen, 7.2.2008
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit hnojivo na zeleninu, květiny, stromy a keře, které má stejné složení jako Phostrogen Plant Food. Děkuji  Zdeněk
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika