Příspěvky uživatele - 11.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šednutí okraju listů jahod, 9.7.2017
Dobrý den mrknu na to.Při zasazeni jsem dal hnojivo do hliny takove ty kulicky..mela to byt výživa na 6 mesicu.Nasypal jsem trosicku (lzicku)do hliny a zasypal a pak jeste trosicku a opet zsypal.Jinak hnojivo uz nedavam vzhledem ktomu ze ma byt na 6... celý příspěvek >
Šednutí okraju listů jahod, 9.7.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den.Prosím o každou radu.Zakoupil jsem převislý stáleplodící jahodník Maranell a to frigo sadbu... ze začatku z 15 sazenic všech 15 ok a všechny se zdárně ujali.V červnu již obalené jahodama ale za nedlouho začali usychat listy a 5 kytek už je... celý příspěvek >
Rozkvetlý Krvokvět, 22.7.2011
Pokud mohu poradit při pěstování krvokvětu, tak přes zimu dát do chladnější místnosi, málo zalévat a v létě ho dávám na balkon na plné slunce. Zatím mi nezašel a kvete mám žlutou barvu.
Acidantera bicolor, 16.12.2009
Přesně jak to v úvodu popisujete, Nechám je vyschnout a pak je dám do krabice spolu s mečíky a dám je do místnosti kde se netopí (třeba ložnice) a tam zůstanou až do jarní výsadby. Dělám to tak už řadu let. Každopádně je vyndejte ze země, musí se... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika