|
Příspěvky uživatele - 115.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní drtič nebo štěpkovač, 10.7.2017 Děkuji. Takže když se podívám na internet na nabídku, nabízejí buď válcový nebo nožový. Rozumím tomu dobře, že je lepší ten válcový? Olina |  | Zahradní drtič nebo štěpkovač, 10.7.2017 Opravdu mi nikdo neporadí? Ani kam se mám případně obrátit, aby mi tento problém někdo vysvětlil? Olina |  |
|  | Zahradní drtič nebo štěpkovač, 9.7.2017 Dobrý den, chtěla bych si koupit stroj na zpracování větví, odstraněných z přerostlých stromů a keřů. Můžete mi prosím poradit, jaký systém zpracování je lepší? Je pravda, že většina větví je staršího data a už jsou suché, ne čerstvě odříznuté. Ale i... celý příspěvek > |  | Neznámá třešeň, 7.7.2016  Mám na zahradě skvělou třešeň, ale bohužel nevím, co je to za odrůdu. Mrzí mě to, jelikož s největší pravděpodobností padne při stavebních pracech. Je chutná už od světlé barvy a je stále lepší, když tmavne. Není asi raná, dozrává do konzumní... celý příspěvek > |  |
|
|
|