Příspěvky uživatele - 154.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světlušky 2017, 3.7.2017
Pěkné, děkuju a gratuluju a přeju Vám i další takové pěkné překvapivé zážitky. Josef. PS: Doplňující dotaz: lokalita, region?
Světlušky 2017, 2.7.2017
A dneska zase lítaj. To je taková krása... Ale už to bude jen pár posledních dní. Kdo je chcete vidět, pospěšte si :-) Josef.
Žádost o určení motýlů, 2.7.2017
Proč červený a ne duhový? Nějak jsem (narychlo) nevypátral, čím se tyto dva druhy liší a jaké jsou jejich přesné rozlišovací znaky. Můžete je uvést? Josef.
Světlušky 2017, 2.7.2017
"Sto let" jsem nepřispíval :-(ani nikdo jiný :-(((Tak dnes to alespoň trochu napravuji. Začátkem tohoto týdne jsem zažil největší letošní světluščí rojení; světlušky byly doslova všude po lese. I v ostatních dnech jich bylo dostatečně,... celý příspěvek >
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 2.7.2017
Zvěšinec ano. Asi ne zední, ale bledý (jak jsem byl již dříve poučen zde na fóru, kdyý jsem předtím jiný zvěšinec než zední neznal). Informace i jedlosti je pro mne také nová. Děkuji. Zatím jsem se na něm nepásl :-) Josef.
Žádost o určení motýlů, 2.7.2017
"Na lepší lístečky..." mne také pobavilo. Každému prostě chutná něco jiného a sami (motýli) nebo samy (housenky) si vyberou, kde je jim dobře. Běláska zelného hrušní či meruňkou) neuctíte a naopak, martináče hrušňového neuctíte karfiólem... Nechte to... celý příspěvek >
Žádost o určení motýlů, 2.7.2017
Vpravo je, myslím, batolec, ne okáč. Josef.
Plevel z ebay, 2.7.2017
Ano, možná, nepostradatelná součást bramboračky... Josef.
Plevel z ebay, 2.7.2017
Je to (nejspíše) kuřinka červená. Plevel, nebo spíš plevelíček :-) A co jste vlastně kupovala /vysela za semínka? Co to mělo být? Josef.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika