Příspěvky uživatele - 155.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 19.7.2017
Myslím, že k zanedbání hygieny by u mně dojít nemělo. Mléko jsem nalil do dvou dokonale čistých nádob a skazilo se v obou nádobách, takže nádobami by to být nemělo. Mléko jsem přepravoval v PET lahvi z minerálky, která byla předtím poctivě 2x... celý příspěvek >
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 17.7.2017
No to mně taky napadlo, jestli ho náhodou tentokráta nezahřáli. Ale zatím pokaždé se mi z mléka z této farmy kyška vytvořila. A dokonce jsem se jich na to jednou dotazoval, zda mléko nějak zahřívají a říkali, že vůbec nezahřívají, protože by to bylo... celý příspěvek >
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 17.7.2017
Dobrý den, koupil jsem si čerstvé mléko z mlékomatu z kraví farmy. Kupoval jsem tam již vícekrát a pokaždé jsem si pak z mléka dělal domácí kyšku. Tentokrát však mléko v hrnci namísto zkysnutí pouze zhořklo a jinak zůstalo normálně tekuté.... celý příspěvek >
Nové listy a výhony paprik jsou zakrnělé a deformované, 30.6.2017
Díky všem za snahu pomoci. Taky jsem si říkal, že ta fytoplazma by to snad být neměla, protože chyběl příznak mutace květů v listové útvary a navíc zahradu máme v Beskydech a tedy ve zcela nevinařské oblasti. S tím rotočíkem jste se asi... celý příspěvek >
Z těch darovaných jsou postižené všechny. Naše vlastní sadba se zatím nakazila asi z jedné třetiny. Stále mi připadá jako nejpravděpodobnější, že půjde o něco nakažlivého, vzhledem k tomu postupnému přenosu problému z darovaných paprik na naše... celý příspěvek >
Nebyl za posledních 15 let, co jsme na této zahradě, ničím hnojený ani stříkaný (např. proti plevelům nebo chorobám). Je to bio trávník :-)
Nehnojili jsme zatím vůbec ničím, pouze do zahradní půdy byly zapraveny slupky od brambor a posekaná tráva jako zdroj dusíku (mám s tím dobré zkušenosti z předchozích let). Ale vzhledem k tomu, že jak již píšu v prvním příspěvku,... celý příspěvek >
Nové listy a výhony paprik jsou zakrnělé a deformované, 30.6.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos se nám na zahradě objevilo něco, s čím si nevíme rady. Naše papriky rostly zpočátku zcela normálně, ale pak najednou všechny nové lístky začaly vyrůstat výrazně zkroucené a deformované a následně všechny nové výhony zcela zakrnělé,... celý příspěvek >
Máslová dýně - vytváří vám plodná semínka?, 24.5.2017
Ahoj, pěstujeme již několik let máslovou dýni (nadmořská výška asi 360 metrů). Daří se jí skvělě, má hodně plodů a často jsou o dost větší než ty z obchodu, někdy až dvojnásobně větší a to i přesto, že nijak nehnojíme, takže jsou v podstatě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika