Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bruska na řetěz, 15.10.2008
Omlouvám se, co nejdříve to napravím, ale prostě jsem si nevšiml dotazu.
Husqvarna 365 - nechce chytit, 15.10.2008
Tady bych upřesnil, že rovnováha - správné seřízení je o šroubech L a H. T, S - volnoběh má vliv při pauzách při řezání, startu a akceleraci - pokud je nastaven příliš na nízké otáčky, nebo bezpečnost - řetěz ve volnoběhu běží. Jinak otáčkoměrem... celý příspěvek >
Dolmar 420C, různé řetezy, 15.10.2008
S řetězem 0.325 1,5mm jsem tento model neviděl, ale 0.325 1,3mm je běžný a správný řetěz. 0.325 1,5 mm se dá použít pouze na více opotřebovanou lištu, neboť lišta 0.325 1,5mm nepasuje na tuto pilu a není důvod ji tam používat. Právě 0.325 1,3mm... celý příspěvek >
Údržba pily Dolmar PS 420, 14.10.2008
Ideálně nastavený motor má ihned po startu tzv. díru, pokud chceme ihned řezat. Nastavení pro záběh umožňuje řezat v podstatě hned. Pouze je poznat nižší otáčky i výkon, neboť se část směsi sráží na stěnách a motor nemá ideální podmínky pro podávání... celý příspěvek >
El. řetezovka Narex 30-20 x Dolmar ES 42A, 14.10.2008
Pokud bych chtěl pilu na řezání pouze v dosahu elektřiny - což je u el. pily logické :))), tak bez váhání volím el. pilu. Jinak platí, co jsem uvedl. Kabel musím brát v potaz, neboť to je současná největší nevýhoda el.pil. Při řezání na... celý příspěvek >
Castor cp 410, 14.10.2008
Pokud jste schopen se do toho pustit sám. Tak základ je zjištění, kde olej teče. Takže lištu s řetězem dolů, podívat se na drážku mazání - výtok oleje z pily tam, kde dosedá lišta. Potom zkusit při běhu motoru - pozor na nebezpečí poranění.... celý příspěvek >
motor Honda GCV160E, 14.10.2008
Šroub z boku je výpustný, spodní drží kovovou plovákovou komoru ke karburátoru. Když nepovolíte boční šroub, benzín vyteče i spodním šroubem, ale i na ruce, navíc je nebezpečí, že vypadne těsnění, nebo další manipulací i hřídelka plováku.... celý příspěvek >
Aku motorovú pílu kupit - HQ alebo Stihl, 14.10.2008
Neznám ceny u Vás a ani to nebudu hledat. Podívejte se, co můžete za tuto cenu mít, potom bych doporučil to nevhodnější. 
El. řetezovka Narex 30-20 x Dolmar ES 42A, 14.10.2008
To přímé srovnání je třeba vidět z pohledu  - neměnných otáček el. pily, benzínová pila má vyšší rozsah otáček, rychlost řetězů je vyšší u benzínových pil, což má vliv na řezný výkon, ale jen otáčky nestačí, musí tam být kroutící moment... celý příspěvek >
Technika orby, 13.10.2008
Já jsem to dobře postřehl až po zastavení po zpátečce. Tak se podívejte na spojku, máte orig. spojku, nebo nově obloženou?
Křovinořez Partner?, 13.10.2008
Před 12 lety Partner dělal profi stroje a bylo to v podstatě stejné, jako Jonsered vůči HQ. Nyní je to v této technice někde jinde. 
El. řetezovka Narex 30-20 x Dolmar ES 42A, 13.10.2008
To mi věřte, že se to vyplatí. To profi označení si tyto modely zaslouží a např. s touto pilou řežu i 2,5m trámy 20cmx20cm, samozřejmě pomocí vodícího přípravku a pouze pro vlastní potřebu. Mám model 2135, což je rozdíl v délce... celý příspěvek >
El. řetezovka Narex 30-20 x Dolmar ES 42A, 13.10.2008
V tomto výběru bych zdůraznil vyšší výkon Narexky - o 200W. Není to z pohledu nižšího výkonu Dolmarky 1800W tak velký rozdíl, neboť ještě nedávno byly výkony el. pil kolem 1500W, a to jsem si myslel, jaký je to už výkon. Narex má slabinu v... celý příspěvek >
Technika orby, 12.10.2008
Tak hořčice je zaoraná. Není to úplně ideální při tak vysokém porostu, ale hlavní je to, že zaklopení je správné. Dlouhé stonky se chytají na kráječ(potom jsem oral bez něho), přesto to nevadilo. Při couvání zpět jsem lehce do brázdy shodil to,... celý příspěvek >
Uskladneni krovinorezu, 12.10.2008
Toho se bát nemusíte, neboť po zkoušce výrobcem leží přístroj třeba rok v různých skladech, než je uveden do provozu. Proto je před uskladněním vhodné nechat motor běžet, až se zastaví - tím je benzín vyčerpán. Je to lepší varianta, než nechat v... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika