Příspěvky uživatele - 11.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marhula na susenie a zavaranie, 29.6.2017
Top je úplně jedno. Hyperkalémie nehrozí. To byste si ty meruňky musel píchnout do žíly.
Marhula na susenie a zavaranie, 29.6.2017
Nad 40 st u nás ve stínu nikdy není. Ale i kdyby bylo, za jeden den, třebas slunečný, se meruňky neusuší. Dokonce ani v solární sušičce.
Cibule zahnívá, 29.6.2017
Nejspíš přehnojení dusíkem.
Podnož pro meruňku, 29.6.2017
a) plusminus stejně b) není c) v podstatě ne. Dřív se udávalo, že slivoňové podbnože jsou náchylnější k apoplexii, ale důkazy asi nejsou d) spíš než na mrtici je semenáč meruňky citlivější na asfyxii kořenů. Ale i tam hraje v náchylnnosti větší... celý příspěvek >
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 29.6.2017
Nevšiml jsem si, že by tu chtěl někdo s něčím pomoci. Co odborného byste se chtěl k tomu tématu dozvědět? Když Vám někdo řekne, že se svým sériovým Trabantem jel dvěstě za hodinu, nebudete mu věřit, třebaže jste v tom autě nejel.
Plíseň na meduňce, 13.7.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o radu. Dostala jsem meduňku a už byla dost přelitá, přesadila jsem ji a nejspíš stále plesniví. Je mi ji líto celou vyhodit, tak kdybyste někdo věděl co s ní. Pěstuji cokoliv první rok tak jsem velký... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika