|
Příspěvky uživatele - 212.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocný meloun, 30.6.2017  foto |  | Nemocný meloun, 30.6.2017 Zalévám obden, v tomto horkém počasí každý den. Vodu máme pitnou ze studny. Jde přímo ze studny, takže je studená, kolik stupňů nevím, množství cca 1/2 - 1 l. Skvrny jsou jen na některých listech - ne na starých a na ne na nejnovějších. Bydlíme... celý příspěvek > |  |
|  | Nemocný meloun, 29.6.2017  Prosím o radu. Na rostlince melounu mi roste jeden meloun o velikosti cca tenisaku a jeden jako tresinka. Rozkvetly dalsi 3 samici kvety, vsechny jsem opilovala pomoci samciho kvetu, ale zadny z melounku nevydrzel. Vsechny zezloutly, na nekterych se... celý příspěvek > |  | Skvrny na listech okurku, 27.6.2017  Dobrý den, poradí mi někdo co je mým okurkům viz. foto? Mají žlutě kropenaté listy a některé nakonci jakoby spálené. Zahradničím poprve a vůbec se v tom nevyznám. |  | Usychání melounů, 27.6.2017  jeste foto melounku |  | Usychání melounů, 27.6.2017  Prosím o radu. Na rostlince melounu mi roste jeden meloun o velikosti cca tenisaku a jeden jako tresinka. Rozkvetly dalsi 3 samici kvety, vsechny jsem opilovala pomoci samciho kvetu, ale zadny z melounku nevydrzel. Vsechny zezloutly, na nekterych se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|