Příspěvky uživatele - 34.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 26.6.2017 Obsahuje fotku
Našel jsem ještě jeden pytel s asi 1L zeminy. Nejsem si ale jist, zda je to opravdu ten pytel z PENNY. Nevzpomenete si někdo, zda je to on? Následně bych to zkusil zaslat na ČOI. Třeba by to ČOIka poslala na rozbor. Foto přikládám.
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017
Vladimír, píšete:... Všechno je možné, ale já jsem měl loni papriky skvělé... Dotaz: A používal jste také ten substrát AGRO?
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017
Tak už jsem doma... Já jsem totiž koupil "výhodně a v akci" také zahradnický substrát Agro, zakoupený v Penny marketu. Myslím že to stálo 29,90 Kč v balení po 20L. Já jich koupil asi 15 pytlů. To se tedy moc nevyplatilo!!! Tedy pokud vzniklé problémy... celý příspěvek >
Motorová pila s elektrickým startérem, 19.2.2016
Sečení s křovákem mohu naklánět, jak chci, active má motor, kterému náklon neva. Zhůru nohama neseču, bolí z toho hřbet.
Motorová pila s elektrickým startérem, 19.2.2016
Věřím marketinku, jelikož mohu točit s křovákem jak chcu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika