Příspěvky uživatele - 16.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit krtka, 10.7.2017
S krtkem je to nekončící boj. Počkáte si na něho, odchytíte, odnesete někam do lesa, chvilku je klid a pak se stejně vrátí  - nebo se nastěhuje jiný.  Podle mého názoru je nejlepší použít nějaké profesionální odpuzovače, co se míchají do... celý příspěvek >
Urychlovač kompostu, 29.6.2017
Pokud použijete aktivátor kompostu, tak opravdu nastartujete rychleji procesy, které v kompostu probíhají a urychlíte tak jeho vznik. Samozřejmě, pokud máte dost času, není to potřeba.  Roman
Molice na kapustě, 29.6.2017
A co vyzkoušet lepové desky? Když tedy není moc velký záhon. Jíra
Jak se zbavit vos?, 26.6.2017
Myslím, že vosy jsou užitečné a tak je ničím, jenom když je nezbytně nutné, když se třeba usídlí přímo v chatě. Zatím mám nejlepší zkušenosti s použitím spreje s hasičákem Bros. Protože se jich docela bojím, má i hodně velký dosah. 
Vhodný substrát pro million bells a pro bylinky, 25.6.2017
My na milionky používáme tento substrát pro balkonové rostliny Forestina nebo se hodí jakýkoliv jiný pro petunie a surfinie, ale i pro muškáty. 
Zahradní trpaslíci, 24.6.2017
Trpaslík z pórovitého materiálu vám vždycky poroste mechem. Pokud se toho chcete zbavít, tak zkuste trpaslíka z polystonu, je to umělá hmota na bázi pryskyřice, která nemá póry a tak se tam žádný mech neuchytí.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika