Příspěvky uživatele - 240.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 12.7.2023
Výsledek: dosel jsem, začal sekat mulčovací sekačkou, denně zalévám a už to vypadá k světu. Zbytečně jsem se toho sekání čerstvé trávy bál. Díky za reakce.
Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 3.7.2023 Obsahuje fotku
Obrázek 2
Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 3.7.2023 Obsahuje fotku
Obrázek
Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 3.7.2023 Obsahuje fotku
Ahoj, jsem nový - - a selhávající - - zahrádkář a rozhodl jsem se požádat o radu. Mám plochu asi 220 m², kterou jsem letos v květnu postříkal totálním herbicidem, dva týdny na to projel rotavátorem a zasel trávu (to bylo třetí víkend v květnu).... celý příspěvek >
Doplnění zelňáku, 24.10.2017
Ahoj všem, včera večer jsem nakládal zelí a zelňák je jen do poloviny(špatný odhad). Mohu za dva dny doplnit nebo je již pozdě? Děkuji moc za radu.
Rajčata spodní listy, 24.6.2017
Zdravím všechny na fóru. Mám dotaz kdy a v jaké míře mohu začít odstraňovat spodní listy rajčat. Děkuji za rady a přeji pějkný den. Jarda.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika