Příspěvky uživatele - 100.123

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrdličky, 8.7.2017
Hrdličky chechtavé se dají pouštět jen když hnízdí. Já mám hrdličky ve voliéře na balkóně, a v době hnízdění mají možnost kdykoli se proletět. Když je mírná zima tak to jde také, to se drží u domu kvůli krmení, a přespávají ve voliéře. Někdy nechám... celý příspěvek >
Hrdličky, 8.7.2017
Je to mozne v dobe hnizdeni.
Hlízola nachová, 23.6.2017 Obsahuje fotku
Ta první už taky vyjela, má taky tak 10cm a 1 list, té druhé stonek odumřel ale už se ukazuje další pupen. Mám je zatím v květináči zasazeném v zemi, aby se k hlízám nedostali drátovci a podobně.
Akebie, 18.6.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, koupil jsem akébii pětičetnou obyčejnou s vínovými květy a silver bells. Chtěl bych ji k pokrytí pergoly. A chtěl bych se zeptat, kdy začnou asi tak kvést, myslíte že budou v této kombinaci plodit? Děkuji.
Netradičná zelenina, 18.6.2017 Obsahuje fotku
Z netradiční zeleniny pěstuji čistec hlíznatý. Je to vytrvalá hlíznatá hluchavkovitá rostlina, dorůstající asi 60 cm. Je podobně vitální jako topinambur, Hlízy u něj bohužel, stejně jako u topinamburu, také vydrží nejdéle jen venku v zemi. Mě to ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika