|
Příspěvky uživatele - 51.5
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nové odolné marhulky na PPV, 18.2.2017 To nemá chybu s tým Polákom. | | Nové odolné marhulky na PPV, 17.2.2017 Pozeral som Pavel hladal som tu novú marhulku Rougecot čo začala predavať firma cot, ale aj ostatné sú nadherné. | |
| | Cold Snap, 15.2.2017 Cold Snap novo vyšlachtená hruška v Canade, ktorú teraz predstavili.Šlachtili ju 45 rokov zamerali sa na odolnosť proti chorobam jedna z ních je aj spála jadrovyn, a na odolnosť voči silným Canadskym mrazom.Dalšiu vlasnosť má že vydrží byť velmi dlho... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 13.2.2017 Mimmo moc pekné foto. | | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Jojo by som tiež nesadil mal som 2 stromky 10 rokov, vykopal som ich.Nikto to nechcel jesť, hlavne monilia treba sadiť odrody ktoré tu spomenul Peter, mne tento rok už zarodia dám info, keď dozrejú a ešte Harbella. | | Shennong pears, 30.1.2017 Dalšia novinka z výskumneho ústavu N.Zeland, daria sa im šlachtiť nadherný kríženci, Shennog je zatial posledná odroda pred ňou boli PiqaBoo, PremP109, atď. | | QTee, 26.1.2017 Na Holandskej stránke bolo dnes písané Belgická sezóna bola pozitívna hrušky QTee boli už predané v novembri, dodavaju sa do 12 krajin.Ale čo bolo hlavné menu QTee sa prvý krat teraz zberá v Južnej Afrike maju tam 100ha.Plány su také že v r.2018 chcú... celý příspěvek > | | Nové odolné marhulky na PPV, 26.1.2017 Som rad Peter že aj ostatných zahradkárov zaujimajú nové odrody, preto sa snažim dať nieco nové na stránku.Priekopnik možno nebudem ale cez dobrých kamošov zahradkárov sa snažím zohnat čo najviac noviniek. | | Nové odolné marhulky na PPV, 26.1.2017 Peter tá Vesna bola výborná škoda že ju zkosila šarka.Ale už 3hod čítam o tejto šlach.stanici CEBAS majú tam vinikajúce výsledky odolnosť voči chorobám, vzhlad, chutové vlasnosti, sladkosť, odolnovoči praskaniu, odolnost voči jarným mrazom, to sú... celý příspěvek > | | Nové odolné marhulky na PPV, 26.1.2017 Španielská šlachtitelská stanica predstavila novinky marhúĺ odolné voči virusu šarky, prešli testami Elisa, ani na listoch neboli zistené priznaky PPV.Mirla Blanco, Mirla Anaranjado, Mirla Rojo, Valorange, Rojo Pasión. | |
| | Sissy, 25.1.2017 Díky, stránky preto dávam, aby každý zahradkár mal možnosť si prečítat plusi a mínusi danej odrody a utvoriť si svoj názor. | | Sissy, 25.1.2017 Pán I.H.QTee majú vysadenú belgičania v Dunajskej Lužnej pri Bratislave ale vrubel sa nedál zohnať. Minulý rok ju vysadili v plantexe tiež belgičania kamoš sa poznal zo šefom dovolil mu v lete odstrihnút haluzku a zaočkoval 20 stromkov a sissy mi... celý příspěvek > | | Sissy, 25.1.2017 Na izraelskej stránke autor Yzza ibrahim dnes zverejnil článok o hruške Sissy pôvod grécko.Sissy sa stretla s veľkým ohlasom v grecku a taliansku, úspech bol taký veľký, že v obchodných reťazcoch kupovali iba túto hrušku ostatné odrody staly v... celý příspěvek > | |
|
|
|
|