Příspěvky uživatele - 96.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba moštu, 17.3.2015
Asi jsem se hloupě zeptala. Většina enzymů hyne tak do 50 st., čili sterilovaná šťáva je vlastně „mrtvá“ šťáva.  Myslela jsem  (zřejmě teda asi chybně), že pokud se do této mrtvé šťávy dá kousek čerstvé zeleniny, začnou se množit bakterie... celý příspěvek >
Výroba moštu, 17.3.2015
Když do sterilovaného moštu hodím před konzumací kousek jablka, namnoží se v moštu enzymy?
Kanadská borůvka, 16.3.2015
Já substrát ještě promíchám s pilinami ze smrkového dřeva, přihodím pár hrstí mulčovací kůry a je to. Zprvu to chce vyšší dávku síranu amonného nebo nějakého jiného dusíkatého hnojiva kvůli zvýšené spotřebě při rozkladu pilin.
Jarní množení broskvoní, 16.3.2015
Děkuji za vysvětlení :-)
Čili stříhnout hned po očkování ať na čípek nebo naostro?
Má se větvička nad očkem uříznout hned po naočkování, nebo až očko vyraší? Dík.
Rajčata pro sezónu 2015, 14.3.2015
Jestli se můžu zeptat. Mini Roma je keříčkové, Mini San Marzano a Angello jsou tyčková rajčata?
Reklama na zemiaky, 11.3.2015
Tu mrkev, jak je na prvním foto jsem asi před čtyřmi lety měla, ale nic moc. Dost tvrdá a oproti běžným míň sladká.
Fialové brambory, 11.3.2015
Pro paní...240.105. Ta sadba jsou malé brambůrky asi jako švestky, samé očko. To se sklízejí taky takhle malé? Větší nevyrostou?
Calamondin opadavají listy, 8.3.2015
No, já bych ho zase vytáhla z květináče, probrala kořeny, dala do menšího, sestříhala korunku a opatrně zalévala. Ale nevypadá to nijak růžově.
Fialové brambory, 6.3.2015
No uvidíme. Jednou jsem udělala bramborový salát s červenou řepou. Chuť výborná, ale barva příšerná. Raději jsme ho jedli za šera. Tak ty slavný brambory budeme nejspíš teda jíst skoro potrmě :-) a nějaké koření snad chuť spraví. Nebo si pošmáknou... celý příspěvek >
Calamondin opadavají listy, 6.3.2015
Nejspíš něco s kořeny. Nepřeléváte ho?
Fialové brambory, 6.3.2015
Tak jsem dneska koupila za stovku půl kila fialových brambor Bergerac. Nejsou to vyhozené peníze?
Rajcata - z jednoho dve, 2.1.2015
„Boční“ výhony, co začínají růst u tyčkových rajčat ze stonku nad druhým (třetím, čtvrtým atd.) vijanem květu, zakracuji vždy za prvním vijanem a rajčat jsou mraky. Jednou jsem nechala a zakrátila všechny!  ty boční výhony za prvním vijanem a... celý příspěvek >
Jak na pěstování olivy, 5.12.2014
Mám olivu asi 30 let, je nasazená ve dvacetilitrovém kyblíku. Od zámrzu do zámrzu venku, pak přezimuje v šeru při O – 7 st. Venku na slunci tak do 14 hodin, pak stín. Před zálivkou ji nechám pár dní na suchu. Přes zimu v šeru, tj. zhruba po dobu pěti... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika